Busted: Khloé Kardashian ligt te bevallen, maar haar vriend Tristan heeft andere plannen

Celebs door Redactie Ze.nl

Rumor has it dat Keeping Up With The Kardashians ster Khloé Kardashian momenteel in het ziekenhuis ligt om te bevallen. En terwijl zijn hoogzwangere vrouw daar ligt te puffen en persen, lijkt vriend Tristan Thompson andere dingen aan zijn hoofd te hebben. Althans, als we de geruchten mogen geloven volgens RTL Boulevard.

Lees ook: Deze cosmetische ingrepen liet Kylie Jenner meteen na haar bevalling doen

Khloé ligt te puffen

Meerdere tekenen wijzen erop dat Khloé momenteel ligt te bevallen in het Cleveland ziekenhuis, aldus RTL Boulevard. De realityster postte een foto op haar Instagram met vriendlief en de tekst  ‘wij zijn er klaar voor wanneer jij dat ook bent kleine meid’. Een andere aanwijzing is dat Khloé’s gynacoloog op social media heeft laten weten dat ze op reis is voor werk. Zelf woont ze net als Khloé in Los Angeles, maar laat Khloé nu net in Cleveland zijn voor vriend Tristan die daar voor de basketbalclub Cleveland Cavaliers speelt.

 

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Tristan gespot met mysterieuze minnares

Dan nu het juicy detail dat vriend Tristan met zijn hoofd ergens anders zit dan bij de geboorte van zijn dochter. De basketbalster is afgelopen weekend namelijk in New York gespot met een ‘mysterieuze dame’. Video’s waarop hij zoenend te zien is gaan inmiddels viral op social media en later die avond gingen de twee zelfs een hotel binnen, om een paar uur later weer te vertrekken naar een club. Later op de avond komen ze weer terug bij het hotel en de vrouw wordt de volgende ochtend gespot wanneer ze het hotel verlaat in dezelfde kleding als de avond ervoor. Uh oh, busted! We kunnen wel stellen: de wereld is in rep en roer. 

Lees ook: Is dit het bewijs dat ook Vanessa en Jeremy uit elkaar zijn na Temptation Island?

Beeld: BrunoPress