Heftig: Linda de Mol slachtoffer van aanranding

Celebs door Redactie Ze.nl

Sinds de #metoo-discussie is losgebarsten komen er steeds meer verhalen naar buiten over aanranding en verkrachting. Ook Linda de Mol laat nu weten slachtoffer te zijn geweest van aanranding. Dit vertelt ze in de editorial van de nieuwste LINDA. "Zijn handen waren overal..."

Linda de Mol aangerand

15 jaar

Ten tijde van het voorval was de blonde presentatrice pas 15 jaar oud. "Hij duwde me de heg in, zijn handen waren overal, hij rukte mijn blouse kapot en het is dat een vriendinnetje van mij het vanuit de schuur zag gebeuren en zo begon te gillen dat hij me losliet en wegrende." Samen met haar moeder deed Linda aangifte bij de politie en er werd inderdaad een man opgepakt. Maar terwijl hij eerst bekende de dader te zijn, bleek dit later toch niet het geval. "Hij had zo veel vrouwen lastiggevallen dat hij blijkbaar niet meer wist wie niet en wie wel."

Scholen

Volgens Linda zou er op scholen veel meer aandacht moeten komen voor de seksuele omgang met elkaar. "Kinderen leren de biologische feitjes en worden gewaarschuwd voor ongewenste zwangerschappen en geslachtsziektes, maar met elkaar praten over wanneer iets ongewenst is of wat als onprettig of bedreigend of vernederend wordt ervaren, ho maar."

Lees ook: Linda de Mol maakte hilarische verspreking in Miljoenenjacht en Twitter gaat los

Beeld: BrunoPress