Sylvia Geersen kreeg meerdere miskramen: "niemand wist het"

Celebs door Elsemieke

Sylvia Geersen schittert momenteel in ‘Special Forces VIPS’. In de nieuwste aflevering van het programma krijgen de kandidaten de opdracht elkaar iets persoonlijks te vertellen. Sylvia kiest ervoor openhartig te zijn over de miskramen die ze heeft meegemaakt.

Sylvia Geersen kreeg miskramen

“Er is heel erg veel gebeurd, de afgelopen drie jaar.” Sylvia (37) vertelt aan haar teamleden van Special Forces VIPS over de gebeurtenis die haar diep heeft geraakt. “Ik heb veel miskramen gekregen. Ook een tweeling. Ik praat er nooit over. Voor mij, dit programma, is ook dat ik mezelf heel erg blootgeef. Want iedereen gaat het nu weten en dat wist niemand, alleen mijn familie.”

Bizar: Sylvia Geersen van De Bachelorette is officieel nog getrouwd met ex-man

Verbaal en fysiek geweld

Sylvia heeft in haar verleden niet alleen veel verdriet gehad rond de miskramen, ook haar ex mishandelde haar zo erg, dat hij haar weleens met een glas verwond. “Hij schold me ook altijd heel erg uit. Daar kan je echt mensen kapot mee maken, hoe je tegen mensen praat.” Ondertussen verschijnt Sylvia Geersen in 2023 weer bij Videoland met haar eigen programma: ze is namelijk De Bachelorette.