Bizar: Sylvia Geersen van De Bachelorette is officieel nog getrouwd met ex-man

Media door Elsemieke

Er zijn maar weinig programma's waar wij zó blij van worden, als van De Bachelorette. We zagen een paar maanden geleden allemaal hoe Thomas Van der Vlugt een relatie met Merel kreeg én die weer verbrak, dus we zijn wel weer toe aan een nieuw portie liefde. Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette. We vertellen je vandaag alles over haar bizarre ex-man.

Sylvia Geersen volgt Gaby Blaaser op als de nieuwe Bachelorette

Waar we eerder dit jaar nog genoten van de mannelijke variant met Thomas van der Vlugt, is het nu weer tijd voor de Bachelorette. Gaby Blaaser eat your heart out, want niemand minder dan het model Sylvia Geersen neemt het stokje over. Sylvia gaat dus op een droomlocatie in het buitenland opzoek naar haar prins op het witte paard. Met een héleboel camera's om zich heen, dat dan weer wel. Kom maar door met die knappe singles, super spannende rozenceremonies en wellicht ook wat dramatische tv. Ondertussen praten wij je vast bij over de bizarre ex-man van Sylvia Geersen, met wie ze officieel nog getrouwd is. 

Steamy: Bachelor-Thomas van der Vlugt uit de kleren op Instagram

Sylvia Geersen van de Bachelorette en haar ex-man

Sylvia Geersen werd bekend door haar deelname aan Holland's Next Top Model in 2006. "Ik hoop echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan." Ondanks dat ze al het teen en ander meegemaakt heeft, blijf ze in de liefde geloven en houdt Sylvia echt van romantiek. "Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden", vertelde ze aan NU.nl. En dat is bijzonder, want het model is na zes jaar nog altijd niet verlost van haar 'psycho' ex-man. Ze vertelde hierover uitgebreid in 'Ranking the Stars' in 2021. Rogelio, een Mexicaan, deed in het begin van hun relatie alsof hij een eigen woning had, maar het bleek dat hij nog bij zijn ouders woonde. "Ik moest op een matrasje op de grond slapen. Maar ik was nog steeds verliefd en heb hem zijn leugens vergeven."

Getrouwd in Mexico

Sylvia Geersen heeft een bijzondere geschiedenis met exen. Zo trouwde ze in januari 2016 dus met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez, slechts elf dagen nadat de twee elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Dat contact verliep toen via social media. Toen het model erachter kwam dat haar man een pathologische leugenaar was, vroeg ze in mei van 2017 een scheiding aan. Toch is de ex-man van Sylvia Geersen nog niet verleden tijd, want ze is nog altijd niet van hem verlost omdat haar ex de scheidingspapieren niet wil tekenen. "Dat wil 'ie niet. Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd." Volgens het model weigert Rogelio zijn handtekening onder de papieren te zetten 'omdat hij bij haar wil blijven'. Ze vertelt: "hij wil mij terug, maar het is inmiddels zes jaar geleden!" In RTL Boulevard riep Sylvia Geersen in 2018 al de hulp van John van den Heuvel in, om haar van haar ex te verlossen. Eerder vertelde Sylvia dat haar ex haar ook mishandelde. 

Wanneer beginnen de opnames van De Bachelorette met Sylvia Geersen?

Wanneer de opnames van De Bachelorette beginnen, weten we nog niet.  Mannen die geïnteresseerd zijn in het 36-jarige model kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de opnames, schreef RTL. Wij houden je op de hoogte wanneer er meer bekend is over het volgende seizoen van De Bachelorette met Sylvia Geersen!