Hier kan je Joris Smits uit De Bachelorette al van kennen

Media door Elsemieke

Het duurt nu niet lang meer of we kunnen genieten van De Bachelorette met Sylvia Geersen. De knappe 37-jarige zoekt in Zuid-Afrika de liefde tussen 17 mannen. Een van de kandidaten is Joris. En als zijn gezicht je bekend voorkomt, vertellen we je nu precies waarom dat zo is.

Hier kan je Joris uit De Bachelorette al van kennen

In 'De Bachelorette strijden zeventien heren om het hart van Bachelorette Sylvia Geersen (37). Joris Smits kan je bekend voorkomen, want hij heeft al eerder een poging gewaagd om de liefde te vinden op televisie. In het programma First Dates VIPS probeerde de 37-jarige Bredanaar namelijk het hart van Julia Mekkes te veroveren. Inderdaad: die bekende influencer én advocate. Julia heeft haar bekendheid te danken door haar ex Dave Roelvink. Hoewel zij en Joris het enorm gezellig hadden tijdens hun First Dates-etentje en een echte klik hadden samen, werd het dus geen romance. Wij zijn benieuwd of Joris wel de liefde bij Sylvia vindt! Je kijkt de date tussen Joris en Julia Mekkes hier terug:

Deze kandidaten strijden om Sylvia Geersen in De Bachelorette 2023

Wie is Joris Smits, kandidaat in De Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen?

We vertellen je ondertussen nog wat meer informatie over Joris, zodat je weet wie hij is voor De Bachelorette begint. Joris werkt in de toeristische sector en als hij niet werkt is hij graag in zijn appartement in Breda. Hij heeft een relatie van drie jaar gehad en een paar keer gedatet, maar door verschillende leefomstandigheden is het helaas niets geworden. Humor, elkaar begrijpen en dezelfde interesses hebben vindt Joris belangrijk in zijn leven. Hij omschrijft zichzelf als grappig, rustig en avontuurlijk. Joris is geen machoman en zal niet als eerste op een vrouw afstappen.

Wie mag die felbegeerde allerlaatste roos in ontvangst nemen? Vanaf 2 februari 2022 begint de Bachelorette met Sylvia Geersen, dus dan gaan we het zien! En Videoland verrast ons dan direct met maar liefst twee afleveringen. Wij kunnen niet wachten!