Van ontroerend tot bizar: Deze celebs kondigden hun relatiebreuk publiekelijk aan

Celebs door Michelle Habets

Vaak is het geen pretje om aan vrienden en familie te vertellen dat je relatie voorbij is. Gelukkig is het voor de meesten van ons niet nodig om dit ook nog publiekelijk te delen. Voor celebs ligt dit net even anders, want in tegenstelling tot het gewone plebs, zijn zij vaak wél genoodzaakt om het nieuws met de hele wereld te delen. En hoe ze dat doen? Dat verschilt nogal eens. 

Lees ook: Shock: 'Gordon heeft zijn ex met een mes bedreigd'

1. Enzo Knol en Dee

Afgelopen zomer maakten Enzo Knol en Dee bekend dat ze uit elkaar gingen. Via een Instagram-post kondigde de razendpopulaire YouTuber de breuk aan en al gauw verscheen er een video online waarop met name Dee in tranen te zien was. Veel fans huilden met het stel mee, maar niet voor lang. Even later waren de twee namelijk weer bij elkaar.

2. Kylie Minogue en Joshua Sasse

Zangeres Kylie Minogue en acteur Joshua Sasse werden in 2016 een koppel en verloofden zich datzelfde jaar. Jammer genoeg ontstonden er troubles in paradise, want Joshua zou niet trouw zijn geweest. Toen dit nieuws bij Kylie terecht kwam, blies zij het huwelijk direct af en zette haar ex-verloofde uit huis. Vrienden vertelden aan het blad The Sun dat het huwelijk waarschijnlijk toch niet zou slagen, want de huwelijksdatum stond nog niet vast. Het stel gaf namelijk aan niet te willen trouwen zolang Australië het homohuwelijk niet invoerde. Gelukkig voor Joshua wist Kylie wel positief te blijven in haar Instagrampost. Daarin liet ze weten dat de zon altijd opkomt. En daar heeft ze 100% gelijk in!

3. Gigi Hadid en Zayn Malik

Model Gigi Hadid en rapper Zayn Malik hadden twee jaar een relatie voordat ze uit elkaar gingen. Beide sterren deelden hun verhaal op Twitter, maar naar de oorzaak van de break-up moeten we nog steeds gissen. Afgaande op hun openhartige verklaringen lijkt in ieder geval geen sprake te zijn van ruzie.

4. Pommeline en Merijn

In februari werd duidelijk dat het hoofdstuk Merijn en Pommeline over en uit was. De ex-Temptationverleidster maakte dit via een Instagram-post bekend. De post werd later verwijderd, maar de tekst luidde als volgt: "Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten. Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie.''

Merijn was in het negende seizoen van Temptation Island te zien. Hier ging hij samen met Lisa, die toendertijd zijn vriendin was, de ultieme relatietest aan. Hun relatie overleefde het avontuur het niet en Merijn hield er een nieuwe relatie met verleidster Pommeline aan over. Helaas bleek ook deze relatie niet voor altijd, want momenteel is Pommeline samen met Temptation-verleider Fabrizio

5. Channing Tatum en Jenna Dewan

Twee weken geleden werd maakte acteur Channing Tatum via Instagram bekend dat hij en zijn vrouw Jenna Dewan gaan scheiden. De twee ontmoetten elkaar in 2006 bij de opnames van de film Step Up en in 2009 trouwden de (inmiddels ex-)tortelduifjes. In 2012 verwelkomde het koppel hun dochtertje Everly, maar helaas lijkt een tweede kindje er niet meer in te zitten. Aan hun verklaring te zien gaat het stel op goede voet uit elkaar. 

6. Bibi Breijman en Noël Xavier Barão

Youtuber en Oh Oh Cherso-ster Bibi maakte vorig jaar bekend dat zij en Noël na negen jaar uit elkaar gingen. De Instagram-post waarin Bibi dit nieuws bekendmaakte is inmiddels verwijderd, maar de caption hebben we nog wel: ”Na mijn laatste video op YouTube werd er door jullie opgemerkt dat er geen dierbare brief van Noël voorbijkwam. Jullie zijn zo lief en begaan dat jullie dingen soms sneller opmerken dan ik kan delen. Maar het klopt dus; we zijn na bijna negen jaar uit elkaar. Ik wil jullie dan ook vragen om Noël verder met rust te laten en voor vragen bij mij te komen.", schreef ze onder de post. Tijdens het programma It Takes Two leerde Bibi haar nieuwe liefde, Waylon, kennen. Lief!

 

Hot chocolate with a hot chick!! ❤️ #inhetbootje #ohohdenhaag

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Lees ook: Smullen: Dit zijn de sappigste driehoeksverhoudingen van celebs

Beeld: Brunopress