Wanneer is Kate Middleton uitgerekend?

Celebs door Laura

Onze overzeese buren zijn in rep en roer, want - het mag je niet ontgaan zijn - prins William en zijn Kate Middleton krijgen binnenkort gezinsuitbreiding. Kate is zwanger van de derde royal telg en de bevalling komt heel vlot dichterbij. Spannend! Wordt het een jongetje of een meisje? Hoe gaat het heten? Het is nog een groot mysterie... Maar wanneer Kate is uitgerekend, dat weten we al wel.

kate middleton uitgerekend

Lees ook: Foto: Hoogzwangere Kate Middleton doet zelf haar boodschappen

Ziekenhuis is er klaar voor

Het aftellen is begonnen... binnen een paar weken krijgen George (4) en Charlotte (2) er een broertje of zusje bij. Bij het ziekenhuis waar Kate zal gaan bevallen, het St. Mary’s ziekenhuis in Londen, staan de dranghekken voor de pers al klaar. De ruimte bij de zogeheten 'Lindo'-afdeling is afgezet van maandag 9 april tot en met 30 april. In die tijd 'moet' het royal baby-spektakel dus echt gaan gebeuren.

Uitgerekende datum

Op 4 september vorig jaar werd de zwangerschap van het derde kind van Kate en William bevestigd door woordvoerders van Kensington Palace. Even later, op 17 oktober werd aangekondigd dat ze in april zal bevallen. Het Britse entertainmentblad The Sun weet de éxacte datum dat Kate is uitgerekend, namelijk 23 april.

De naam van de baby

Zowel de naam als het geslacht zijn nog een grote verrassing voor het publiek. Boekmakers voorspellen dat het één van de volgende namen zal worden: Mary, Alice, Victoria, Elizabeth, Albert, Arthur, Frederick, Alexandra, Grace, James, Phillip, Alexander. Catherine, Diana of Henry.

De bevalling kan natuuriljk ook eerder of later plaatsvinden dan 23 april. Eén ding is zeker: wij zijn er als de kippen bij. Houd Ze.nl dus in de gaten!

Lees ook: Foto: Zou dit het geslacht zijn van het kindje van Kate Middleton en Prince William?

Beeld: Brunopress