Shock: 'Gordon heeft zijn ex met een mes bedreigd'

Celebs door Roos

Het drama tussen Gordon en ex-lief is vast niemand ontgaan. Er werd flink met modder gesmeten en het gevecht nam zulke ernstige vormen aan, dat Gordon zijn ex zelfs met een mes bedreigd zou hebben. Vandaag verscheen de realityster in de rechtbank van Lelystad over de kwestie.

Lees ook: Gordon beschuldigd van stalking door advocaat 'nieuwe liefde'

Gordon in tranen

Het verhaal gaat dat Gordon zijn ex onder invloed van alcohol met een mes bedreigd zou hebben en hem zou hebben geslagen. Dat meldt RTL Boulevard. Slechts een roddel? Blijkbaar niet, want Gordons advocaat gaf vandaag in de rechtbank toe dat dit echt gebeurd is. Gordon zelf barstte tijdens de zitting in tranen uit. 

Contactverbod

Het drama tussen Gordon en zijn ex ontstond eind februari, toen Gordon een foto met zijn (toen nog) geliefde op social media postte. Hij was ervan overtuigd de liefde van zijn leven ontmoet te hebben in de jonge arts in opleiding. Al snel laaide de discussie tussen de twee op, omdat Kevin het bestaan van de relatie compleet ontkende. Gordon noemde Kevin op zijn beurt weer een oplichter die een dubbelleven zou leiden. Vandaag eiste Kevin in de rechtbank een totaal contactverbod. Zou daar de kous nu mee af zijn?

Lees ook: Oh no: Gordon alsnog voor de rechter gesleept door ex-lover

Beeld: BrunoPress