Gordon beschuldigd van stalking door advocaat 'nieuwe liefde'

Celebs door Laura

Arme Gordon. Denk hij nét een nieuwe liefde te hebben gevonden, blijkt het een bedrieger te zijn. Dat is wat hij gisteren bekend maakte in een emotionele Facebook-post. Maar de man in kwestie, een arts in opleiding, heeft een heel ander verhaal. Zijn advocaat vertelde aan De Telegraaf dat de twee nooit een relatie hebben gehad en dat Gordon hem stalkte. 

gordon nieuwe liefde bedreigen advocaat

Lees ook: NEE! Is nieuwe vriend Gordon een bedrieger?!

Stalking

De advocaat beschuldigt Gordon ervan dat hij "nepnieuws" verspreidt. "Naast stalking is er nu dus ook sprake van smaad en laster", aldus advocaat Van der Velde. "Er is sprake van tientallen berichten, meerdere per uur".

Dubbelleven

Maandag deelde Gordon op Facebook en Instagram foto's met zijn nieuwe vriend, om die gauw weer te verwijderen en weer te plaatsen. Later vertelde hij dat meerdere vrouwen hem gewaarschuwd hadden voor deze man. Hij zou hun namelijk zonder toestemming gefilmd hebben tijdens seksuele handelingen. "Hij leidde een dubbelleven", aldus Gordon.

Lees ook: Nog meer foto's: dit is het vriendje van Gordon

Geen relatie

Volgens de advocaat klopt er niks van het verhaal. Er zou zelfs geen sprake zijn van een relatie. "Gordon beweert dat hij een relatie met B. heeft gehad, maar dat is absoluut niet waar. Des te vreemder is het dat Gordon vandaag foto's op sociale media zette van zichzelf met B.. En daarbij ook nog ronkende teksten als 'de man waar ik dus al een tijdje heel gelukkig mee ben', 'je bent echt mijn kanjer', 'verliefd' en 'liefde overwint alles' inclusief de volledige voor- en achternaam van de man in kwestie. Daar heeft B. nooit toestemming voor gegeven", benadrukt de advocaat. 

Gordon zou gedreigd hebben de carrière van de arts in opleiding kapot te maken. "Dat heb ik hard gehoord op een voicemailbericht, een authentieke spraakopname", aldus Van der Velde. "Meneer Heuckeroth is bezig met het beschadigen van een persoon. Hij stalkt iemand extreem en pleegt karaktermoord uit pure frustratie."

Steun

Op Facebook bedankt Gordon iedereen voor de steun. Hij schrijft dat hij is geschrokken door alle verhalen rondom zijn ex en dat hij blij is dat hij er nu vanaf is.

To be continued...

Lees ook: Foto: Zo ziet de vader van Doutzen Kroes eruit

Beeld: Brunopress