Lifestyle / Celebs
Celebs

NEE! Is nieuwe vriend Gordon een bedrieger?!

Neeee, net als je denkt dat Gordon ein-de-lijk weer verliefd is en gelukkig met een nieuwe man, blijkt nog geen halve dag later dat hij ook deze keer misgrijpt. En hóe! Nadat Gordon gisteren via Instagram zijn nieuwe liefde kenbaar maakte aan de wereld, stroomden blijkbaar al snel onheilspellende berichten bij hem binnen. Daar vertelt Gordon vandaag op zijn Facebook over in een openhartig bericht. 

Gordon vriend bedrieger

'Stiekem gefilmd'
In het bericht vertelt Gordon dat hij ontzettend geschrokken is van de dubbele agenda van deze arts in opleiding. Zijn bericht luidt:

"Ik ben hevig geschrokken op de reacties op mijn samenzijn met Kevin Bulgac. Ik was de afgelopen maanden intens verliefd en hij ook op mij dacht ik en kon na de deceptie die mijn trouwshow met zich meebracht voor mii en voor de kijkers bijna niet geloven dat zo iemand als Kevin op mijn pad zou komen. Nu blijkt echter dat Kevin een dubbelleven leide en meerdere relaties onderhield met mannen en vrouwen. Sommige dames hebben aangifte gedaan bij politie omdat ze stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen en de berichten hierover blijven binnenstromen. Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn. Ik kan niet geloven dat iemand die straks een dokterseed moet afleggen in staat is om zulke onetische dingen uit te halen met dames en heren die niets vermoedend instappen in een roze wolk van liefde. Ook al ben ik door de wol geverfd met alle teleurstellingen op het gebied van liefde komt deze toch wederom keihard aan. Het moedwillig iemand voorliegen en bedriegen is voor mij een karaktereigenschap die ik nooit zal accepteren naast mij. Ik blijf er ondanks allles in geloven dat op een dag alles goed komt. Ik wens alle betrokkenen veel sterkte en Kevin wens ik wijsheid en kracht toe want de liefde die ik heb gegeven zal hij moeten missen en die rijkdom is nu zijn grote armoede.

Gordon"

Reactie advocaat Kevin

De advocaat van Kevin laat inmiddels weten dat er sprake is van 'belaging' en 'stalking' van Gordon jegens zijn cliënt en volgens hem zou Kevin wensen dat dit alles zo snel mogelijk kan stoppen. Arme Goor. We houden je op de hoogte!

Lees ook: Nog meer foto's: Dit is het vriendje van Gordon