Douwe Bob krijgt tweede kind met ex: 'We probeerden bijna 3 jaar'

Celebs door Laura

Hoera! Douwe Bob wordt voor de tweede keer vader! Dat laat hij weten via Instagram. Zijn post zaait wat verwarring onder zijn volgers, want hij is toch net pas vader geworden van een dochtertje? 

douwe bob

Lees ook: FOTO's: Douwe Bob vader geworden van dochtertje

Douwe Bob weer vader

Op 9 december werden Douwe en kunstenaar Loes van Delft ouders van hun dochtertje Bobby Lou. Dit jaar krijgt de kleine spruit nog een broertje erbij! Een halfbroertje, want het is Douwes ex Anouk die zwanger is. "Wij zijn trots", schrijf de 29-jarige zanger bij een foto van hem en Anouk. "We probeerden het bijna 3 jaar en het is bijna 5 maanden geleden dus toch gelukt."

Voor zover bekend zijn Douwe en Anouk niet bij elkaar, maar Douwe laat wel weten dat ze "in elke hoedanigheid" erg van elkaar houden. "En Bobby Lou krijgt een lief broertje", aldus Douwe Bob. 

Douwe en Anouk

Van 2018 tot het voorjaar van 2021 hadden Douwe en Anouk een relatie met af en toe pauzes. In juni vorig jaar liet de zanger weten dat de twee er een punt achter hadden gezet. "Ik hou veel van een vrouw en zij van mij, maar het is soms even moeilijk", zei hij. "Maar je weet niet hoe dingen gaan. Ik geloof dat we zielsverwanten zijn. Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden." 

In juli 2021 maakte Douwe Bob bekend dat hij en Loes een dochtertje zouden krijgen, maar geen relatie hebben. 

Lees ook: Heftig! Douwe Bob werd met wapen bedreigd en beroofd

Beeld: Brunopress