Waarom je nooit een slechte foto van Beyoncé ziet

Celebs door Michelle Habets

Beyoncé heeft met haar gouden strotje de muziekwereld weten te veroveren en dat zij prachtig kan zingen, liet ze afgelopen weekend tijdens het festival Coachella weer even horen. En hoe geweldig haar looks ook zijn, ook zij trekt tijdens het zingen en dansen gekke bekken. Toch zijn deze minder mooie foto's van de zangeres bijna niet te vinden op (social) media. Hoe Beyoncé dit doet? Daar heeft ze een speciaal trucje waar alleen een queen mee weg kan komen. 

Lees ook: Na na na diva: Dochter van Beyoncé heeft nu al een eigen stylist

Superbowl 

Beyoncé ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, maar als je 24/7 wordt gefotografeerd kan niet elke foto tellen. In 2013 werd dat duidelijk toen de "ugly faces of Beyoncé" een ding werden. Tijdens haar Superbowl-optreden werd ze op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto's van haar optreden gingen gigantisch viral en waren wekenlang onderwerp van gesprek.

Bey en haar team lijken hiervan te hebben geleerd. Sindsdien zijn er namelijk geen enkele oncharmante foto's op mediasites van Beyoncé te vinden. Hoe doet ze dit? Volgens Page Six komt dit omdat de websites een mail ontvangen met de vraag of ze deze lelijke foto's van de zangeres direct willen verwijderen. In de jaren erna mochten ook enkel goedgekeurde kiekjes van de zangeres worden gebruikt. Een typisch trucje die enkel het team van Queen B kan gebruiken, jammer hè?

Buzzfeed

Naast het bovenstaande pareltje zijn er meer 'lelijke', realistische kiekjes van Beyoncé. De website Buzzfeed heeft deze voor je klaar staan. Ook zij kregen een mailtje binnen met de vraag of ze deze foto's konden verwijderen, maar hier lijkt de website weinig om te geven. Bekijk de minder flateuze kiekjes van de zangeres hier. Geloof ons: dat wil je. 

Lees ook: Dotan door het stof bij RTL Late Night en Twitter maakt gehakt van hem

Beeld: Brunopress