Lil Kleine gaat aan zichzelf werken in Thailand: "heb mensen pijn gedaan"

Celebs door Elsemieke

Nadat Lil Kleine een celstraf moest uitzitten vanwege de mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes, was het even stil rondom de rapper. Inmiddels heeft hij van zich laten horen via een videoboodschap op Instagram. Hierin vertelt Lil Kleine dat hij in Thailand zit om 'aan zichzelf te werken.'

"Na een hele lange tijd niets van mij gehoord te hebben, wil ik op deze manier even iets van me laten horen. Ik zie in dat ik veel te lange tijd op een ongezonde manier heb geleefd en dat ik de verkeerde dingen heb gedaan als persoon. Ik ben mezelf niet geweest en ik heb verkeerd gehandeld en veel mensen heb pijn gedaan. Ik zie ook in dat wat er gebeurd is, fout is en dat daar hulp voor nodig is. Professionele hulp."

Hoofd tussen het portier

Lil Kleine zat 14 dagen vast voor het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. In een video die op het juice channel van Yvonne Colderwijer verscheen, was te zien dat Lil Kleine zijn vriendin aan haar haren uit een auto trok en haar hoofd tussen het portier en de auto klemde. Na de arrestatie verbraken verschillende partijen de samenwerking met de artiest. 

 

Foto: BrunoPress

Lees ook : Thomas stuurt kandidate direct naar huis na date in De Bachelor 2022