Say what? Echte Meisjes-ster Louisa Janssen wil meedoen aan het Eurovisie Songfestival

Celebs door Jennifer

Het Eurovisie Songfestival heeft altijd voor- en tegenstanders. Sommige mensen vinden het maar een bizar festival vol gekke acts, slechte zang én vaak ook slecht Engels-sprekende presentatoren. Maar voor sommigen is het een droom om mee te doen aan het jaarlijkse liedjesfestijn in Europa. Eén van deze mensen is realityster Louisa Janssen, bekend van Echte Meisjes In De Jungle. Ja, ook zij wil graag Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2024. Wát?

Louisa Janssen wil Nederland vertegenwoordigen op Eurovisie Songfestival

Grote kans dat je van je stoel valt van verbazing, maar inderdaad: realityster Louisa Janssen doet een gooi naar een deelname aan het Eurovisie Songfestival 2024. Op Instagram laat ze weten dat ze graag Nederland wil vertegenwoordigen op het jaarlijkse liedjesfestijn. Alleen vraag je je waarschijnlijk meteen af: kan zij zingen? Nou, ze heeft zeker wel een passie voor muziek. Zo deed ze in 2020 ook al een poging om mee te doen aan het songfestival met het liedje Born To Be Me. En eerlijk is eerlijk: ze zingt niet per se vals, maar of het goed genoeg is? De unieke uitstraling heeft ze in ieder geval wel mee, die zeker van pas kan komen. Zo zien we op het Eurovisie Songfestival vaak de meest bijzondere personen voorbijkomen. Hardrock/heavy metalband Lordi, you'll always be remembered.

Gezocht: liedje voor het songfestival

Alleen heeft Louisa eerst sowieso nog wel een goed liedje nodig voor het songfestival. Dat is waarom ze nu een oproep doet op haar eigen Instagram. "De afgelopen maanden ben ik, samen met mijn management, op zoek gegaan naar een geschikt nummer om in te zenden voor de komende editie van het Eurovisie Songfestival 2024," schrijft ze. "En alhoewel we wel een paar goede songs hebben mogen ontvangen, zit er nog niet het nummer bij waarvan ik gelijk dacht "dit is ‘m"." Ze hoopt via deze weg een nummer te bemachtigen, waarmee zij eindelijk haar grote songfestivaldroom kan waarmaken. Dat mag een Nederlands, maar ook Engelstalig liedje zijn. Mocht iemand een liedje voor haar hebben, kan diegene mailen naar haar management: info@talent-agency.nl.

Louisa's auditie voor Idols

De muzikale passie van Louisa komt overigens helemaal niet uit de lucht vallen. Het zat er al vrij jong in. Zo deed ze in het verleden ook een poging tijdens de talentenjacht Idols. Ze deed toen nog mee als Louis, alleen kwam ze helaas niet door de auditieronde heen. Volgens jurylid Henkjan Smits paste ze beter bij het tv-programma De Soundmixshow, doordat ze vooral de artiest nadeed en niet haar eigen sound creëerde.

Lees ook: Yes! Vanaf deze datum is de nieuwe realityserie met 'Echte Meisjes' Michella & Louisa te zien