Geniaal! Ed Sheeran maakt tijdelijke carrièreswitch en werkt dagje mee in een LEGO-winkel

Celebs door Jennifer

De Britse zanger Ed Sheeran is momenteel nog druk bezig met de laatste beetjes van zijn Mathematics Tour in de Verenigde Staten. Hiervoor doet hij ook een hoop promo op verschillende manieren en wie Ed een beetje kent, weet dat het nooit normaal gaat bij hem. Zo werkte de zanger (én groot LEGO-fan) laatst een dagje mee in een Amerikaanse LEGO-winkel, waar hij natuurlijk niet weg kon zonder een verrassingsoptreden. Werkt hij toe naar een carrièreswitch? *wink*

Ed Sheeran werkt dagje mee in Lego store

Ed Sheeran is alweer een hele tijd bezig met zijn Mathematics Tour, wat voor hem en de fans eigenlijk een tripdown memory lane is. Tijdens deze concertreeks zingt hij namelijk zowel nieuwe nummers als ook een hoop oude, en soms heel oude, liedjes. Hierdoor zorgt hij elke avond weer voor een hoop ontroering en blijdschap bij de fans, die alles natuurlijk luidkeels meezingen. Helaas zit zijn grootste tour ooit er inmiddels bijna op, maar hij is er wel uitgegaan with a bang. Zo is hij momenteel nog bezig aan het laatste deel van zijn tour in Noord-Amerika. Tussendoor heeft hij ook een hoop promo gemaakt in de Verenigde Staten. Zo zong hij eerder al ergens in Nashville karaoke en verraste hij kids van een buurtcentrum in Boston met een spontaan optreden op straat. Aww!

Nu is op de Instagram van Ed een leuke video verschenen, waarin we de zanger even zien in een heel andere gedaante. Hij werkte namelijk blijkbaar een dagje mee in de Lego store van Minnesota. In de video zien we de zanger als volwaardige medewerker van de LEGO-winkel met schort en al, terwijl hij setjes LEGO verkoopt aan kinderen. Of course kan een handtekening van de zanger niet ontbreken op de bijzondere aankopen. Zo word je setje LEGO ineens wel héél limited edition. Naast dat hij een hoop LEGO verkocht, kon hij het natuurlijk niet laten om nog even zijn liedje Lego House te zingen.

Spelen met LEGO tijdens date

Dat Ed in een LEGO-winkel heeft gewerkt, is overigens niet heel gek. Zo liet Ed in het verleden al eens merken, dat hij een groot LEGO-fan is. Tijdens een interview met de Britse presentator Graham Norton vertelde hij onder meer, hoe hij ooit met LEGO speelde tijdens een date. Hij bracht toen een setje lego mee naar de date en creëerde daarmee het piratenschip uit Pirates of the Caribbean. Volgens hem was dit het enige wat ze deden tijdens de date, die natuurlijk niet goed was afgelopen. Oeps. Acteur Matthew McConaughey, die destijds ook op de bank zat bij Grahams talkshow, vond het in ieder geval wel een "sterke move" van de zanger.

Lees ook: Wow! Taylor Swift geeft ruim 50 miljoen euro bonus aan crewleden tijdens Eras Tour