Documentaire Ed Sheeran vanaf vandaag te zien

Celebs door Rochèll

Goed nieuws voor fans van Ed Sheeran: de documentaire over de zanger is vanaf vandaag te zien. De zanger geeft in de documentaire 'The Sum Of It All' een inkijkje in zijn leven. Hoewel de documentaire in eerste instantie vooral over de weg naar zijn album Subtract zou gaan, krijgen de kijkers nu ook intiemere beelden te zien. Dit omdat de zanger het afgelopen jaar behoorlijk wat voor zijn kiezen heeft gehad.

Het was op z'n zachts gezegd geen makkelijk jaar voor de populaire Ed Sheeran. Zo overleed zijn beste vriend Jamal, en werd er een tumor ontdekt bij zijn vrouw, die op dat moment zwanger was. Zijn muziek werd zijn uitlaadklep. Zo schreef hij, de dag nadat hij hoorde dat zijn vrouw een tumor had, zeven nummers in vier uur. "Als Ed iets intens meemaakt, gaat hij schrijven", vertelt zijn vrouw Cherry in de documentaire.

De nummers die Ed Sheeran heeft geschreven, zijn te horen op zijn nieuwe album 'Substract'. Dat album komt komende vrijdag uit. "Ik ben er helemaal klaar voor om het uit te brengen en weer door te gaan", vertelt hij.

Documentaire 'The Sum Of It All'

De documentaire 'The Sum Of It All' is vanaf vandaag te zien op Disney Plus. De totale documentaire bestaat uit vier verschillende afleveringen. Iedere aflevering duurt 30 minuten. Benieuwd? Hier bekijk je alvast de trailer: