DM's gelekt: is dit Temptation Island koppel nog samen?

Celebs door Jennifer

Het seizoen van Temptation Island: Love or Leave is momenteel lekker aan de gang en voorlopig zitten de meeste koppels nog wel even op het eiland. In het realityprogramma ontdekken ze of ze bij elkaar moeten blijven of toch niet matchen. Daar komen we normaal als kijker pas na heel wat afleveringen en juice achter, maar nu lijkt Temptation-deelnemer Shanta toch al vroeg iets gelekt te hebben. Was hier iemand iets te blij over de mogelijk nog goede relatie?

Gelekte DM's: Shanta en Joël uit Temptation nog bij elkaar?

Koppel Shanta en Joël doen mee aan Temptation Island: Love or Leave, omdat ze allebei snel last hebben van jaloezie. Het lijkt dus een flinke uitdaging voor de twee, aangezien jaloezie vaak een grote boosdoener is op het eiland van Temptation. Hoe het afloopt met het koppel, weten we normaal gesproken pas aan het einde van het seizoen. En dat duurt nog wel even, aangezien er zelfs een nieuw koppel bij komt in Temptation. Alleen lijkt het er nu op, dat we toch al iets weten over de huidige relatie van Shanta en Joël uit Temptation Island.

Op het juicekanaal Juicechannel__ verschijnen gelekte DM's van Shanta, waarin ze een samenwerking aan wil gaan met een bedrijf voor de nieuwe woning van haar en - je raadt het al - Joël. Wacht, wat? Het gaat echt om Joël, want ze schrijft: "Ik en mijn vriend hebben meegedaan aan een reality show." Oké, dat is in ieder geval duidelijk!

temptation island shanta joël nog samen

Shanta ontkent geruchten

Dat Temptation-koppel Shanta en Joël nog samen zijn na hun avontuur in Temptation Island, komt overigens niet geheel uit de lucht vallen. Eerder gingen er namelijk al foto's rond bij juicekanaal Reality_fbi van het koppel, waarbij ze als koppel in het openbaar gespot zouden zijn. Alleen ontkent Shanta dit inmiddels via haar Instagram. Volgens haar zijn de foto's namelijk oud en in september 2022 al gemaakt op een feestje. Ze haalt daarbij nog even uit naar het juicekanaal: "@reality_fbi check je informatie".

temptation island shanta joël relatie

Ondernemertje

Overigens is het nog niet zeker of Shanta de samenwerking met het bedrijf krijgt. Ze vroeg dus in de gelekte DM's om gratis spullen voor hun nieuwe woning, waarvoor ze dan in ruil een video zou maken. Alleen zegt ze later: "Oh ja als ik straks op tv ben, dan kan ik het niet meer gratis doen." Ze is wel lekker ondernemend. We houden je op de hoogte, hoe dit daadwerkelijk afloopt!

Lees ook: Plottwist: nieuw Temptation Island-koppel maakt opwachting in programma