Plottwist: nieuw Temptation Island-koppel maakt opwachting in programma

Media door Rochèll

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog helemaal niet lang bezig, maar nu al heeft één van de koppels het eiland verlaten. Evie en Mike hebben al hun antwoorden al gevonden, en worden in beide villa's niet uitgekozen als date. Het gevolg? Ze moeten het programma verlaten. Maar goed nieuws voor de kijkers: er komt een nieuw koppel aan!

Temptation Island: aflevering 7

Een seizoen met maar drie koppels? Dat is toch iets minder leuk om naar te kijken. Gelukkig dacht de productie van het programma hier ook zo over. RTL Boulevard heeft vandaag aangekondigd dat er een nieuw koppel aan het programma wordt toegevoegd. Vanaf komende donderdag zullen Ramon en Melanie te zien zijn in Temptation Island 2023.

Temptation Island 2023: Ramon en Melanie

Ramon en Melanie hebben elkaar ontmoet in Antwerpen, tijdens een avondje stappen. Het was gelijk raak. Het enige probleem tussen de twee is de afstand. Ramon en Melanie zien elkaar alleen in de weekenden, omdat ze op maar liefst 230 kilometer afstand van elkaar wonen. De grote vraag is nu: zal een van hen verhuizen naar de andere kant van het land, voor de liefde? Temptation Island is dé manier om het antwoord te vinden.