GTST-acteur Ferri Somogyi showt trots eerste beelden van dochtertje

Celebs door Roos

Waar mensen vroeger pas bij de geboorte konden zien hoe een kindje eruit zag, zijn er tegenwoordig allerlei speciale technieken om dit al veel eerder te zien. Deze maken het mogelijk maken om het uiterlijk van je ongeboren baby al ruim voor de geboorte te bekijken. En daar maakten 'Goede Tijden Slechte Tijden'-ster Ferri Somogyi (44) en zijn vriendin Noëlle (25) ook gretig gebruik van. 

Lees ook: Even koekeloeren: Roxeanne Hazes showt vol trots haar hoogzwangere babybuik in bikini

3D echo

Ferry, beter bekend als 'Rik de Jong' uit gtst, en zijn zwangere vriendin Noëlle hebben een 3D Echocentrum bezocht, waar zij een levensecht beeld lieten schetsen van hun ongeboren dochtertje. Apetrots schrijft schrijft de gtst-ster op zijn Instagram account: "Ongelofelijk mooie beelden van onze dochter! Alles gezond! We kunnen niet wachten tot ze er is." 

Veel haar

Ook zijn vriendin Noelle deelt het nieuws vertederd met de rest van de wereld. Naast ook een foto én filmpje van de spruit schrijft ze trots: "Kijk dat happende mondje en daarna lachen! We hebben ons lieve meisje gezien met gemiddeld een kleiner hoofdje, lange benen en kleine voetjes. En veel haar! (Dat heeft ze niet van mij). Wat een mooi cadeau van onze lieve vrienden." 

Lees ook: Kommer en kwel: Angelina Jolie en Brad Pitt kibbelen over de kids