Kommer en kwel: Angelina Jolie en Brad Pitt kibbelen over de kids

Celebs door Roos

Wanneer er kinderen in het spel zijn verloopt een scheiding zelden soepel (uitzonderingen daar gelaten). Zo ook bij Brad Pitt en Angelina Jolie, die er maar niet uitkomen met een goede voogdijregeling voor hun kroost. Volgens E! Magazine zou de scheiding nog steeds niet rond zijn, omdat de twee blijven kibbelen over de kinderen. 

Lees ook: Dit zijn de sappigste driehoeksverhoudingen van celebs

Veel op reis

De twee hebben allebei een eigen huis in Los Angeles hebben gekocht, niet ver van elkaar. Zo kunnen de kinderen makkelijk switchen tussen het ene en het andere huis. Toch is het risico van het acteursvak dat zowel vader als moeder veel op reis zijn voor hun werk. En dat is ook direct de reden waarom ze het niet eens kunnen worden over de voogdij.

Angelina heeft deze zomer opnames voor de sequel van Maleficient in London, terwijl Brad de hele zomer aan een film in Los Angeles werkt. Angelina wil de kids meenemen naar Londen, maar het gaat er bij Brad niet in om zijn kinderen zes maanden niet te zien. Ai, dat wordt nog een lastige kluif...

Twee jaar huwelijk

In september 2016 maakte het wereldberoemde stel 'Brangelina' bekend dat ze na een huwelijk van twee jaar uit elkaar gingen. Volgens US Weekly woont het kroost momenteel bij hun moeder in LA en gaan ze een paar keer per week naar hun vader. Hoe deze zomer eruit gaat zien voor Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) en tweeling Vivienne en Knox (9) blijft nog even in het ongewisse. Of paps en mams er samen uit gaan komen is nog maar de vraag. 

Bron: RTL Boulevard, beeld: Brunopress

Lees ook: Heftig: Brad Pitt bedreigde Harvey Weinstein met de dood