Celebkoppels die verliefd werden op de set

Media door Jamaica
We zien het vaak gebeuren: twee beroemdheden die elkaar op de set ontmoeten en verliefd worden. Bij de meesten eindigt de relatie vaak nog voordat de film of serie uitkomt, maar dat kan ook anders. Ze.nl zet ze voor je op een rij!

Je werkt intiem samen met je tegenspeler als plots blijkt dat je hem wel erg leuk gaat vinden! En na een korte tijd heb je zelfs sterke gevoelens voor hem... In celebland komt dit maar al te vaak voor! Vaak blijkt daarna dat de twee toch niet voor elkaar gemaakt zijn en is de relatie snel voorbij. Toch is dit niet altijd het geval...

Robert Pattinson & Kristen Stewart

Wie de film Twilight niet kent, heeft de afgelopen jaren onder een steen gelegen. Het verhaal gaat over de liefde tussen de menselijke Bella en de vampier Edward. De rollen worden vertolkt door Kristen Stewart en Robert Pattinson. De twee zijn smoorverliefd in de film, maar leken het buiten de set ook prima met elkaar te kunnen vinden. Er ging zelfs het gerucht rond dat ze een relatie hadden. Robert en Kristen bleven dit in het begin ontkennen, maar na een tijdje brachten ze het nieuws toch naar buiten: ?It?s extremely difficult but we are together, yes?, aldus Robert tegen The Sun in 2010.

Brad Pitt & Angelina Jolie

Brad Pitt en Angelina Jolie speelden in 2005 al een stel in Mr. & Mrs. Smith. Tijdens de opnames van de film kwam naar buiten dat ze een affaire hadden. Ze ontkenden de roddels natuurlijk, maar Brad scheidde wel van zijn vrouw Jennifer Aniston. Hun relatie werd uiteindelijk een jaar later pas bevestigd, toen het stel vertelde dat Jolie zwanger was van Pitt. De twee zijn inmiddels zeven jaar samen. Het koppel zei altijd pas te willen trouwen als ook homo?s in de echt verbonden kunnen worden. Alleen kwamen ze hier vorige maand op terug toen ze aankondigden toch binnenkort in het huwelijksbootje te willen treden: ?Het lijkt meer en meer te betekenen voor onze kinderen?, aldus Brad.

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. trouwden in 2002 en kregen zeven jaar later hun eerste kindje. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat ook deze twee elkaar hebben ontmoet op de set. Ze speelden samen in de horrorfilm I Know What You Did Last Summer. De film gaat over vier tieners die een man doodrijden. Ze dumpen hem vervolgens in de rivier in de hoop dat niemand erachter komt. Precies een jaar later worden ze lastiggevallen. Ze ontvangen briefjes met ?I know what you did last summer? erop geschreven. In de horrorfilm speelden Sarah en Freddie geen stelletje, maar ze werden wel verliefd tijdens de opnames. Een paar jaar later waren ze alsnog op het witte doek te bewonderen als koppel, namelijk in Scooby-Doo.

Dev Patel & Freida Pinto

Dev Patel ontmoette Freida Pinto tijdens de opnames van Slumdog Millionaire. In de film spelen ze Jamal en Latika. De twee komen elkaar op jonge leeftijd tegen wanneer allebei hun ouders zijn overleden. Jamal verliest Latika een aantal keer uit het oog, maar op miraculeuze wijze komen ze steeds weer bij elkaar. De film werd een groot succes én zorgde er uiteindelijk ook voor dat Dev en Freida een setje werden.

Anna Paquin & Stephen Moyer

Anna Paquin en Stephen Moyer begonnen vrijwel meteen met daten, nadat ze elkaar ontmoet hadden op de set van True Blood. In de serie is Anna de telepathische serveerster Sookie die in aanraking komt met een vampier, gespeeld door Stephen. Ondanks hun vele verschillen krijgen de twee uiteindelijk een relatie. Dit gebeurde ook in het ?echt?. Anna en Stephen trouwden op 21 augustus 2010, nadat ze twee jaar samen waren.
 
Ben Affleck & Jennifer Garner

Ben Affleck en Jennifer Garner zagen elkaar al tijdens de opnames van Pearl Harbor in 2001. Maar ze begonnen pas met daten na hun tweede speelfilm samen: Daredevil. Doordat Ben en Jennifer zo veel mogelijk uit de media proberen te blijven, werd er weinig bekend over het koppel. Vandaar dat ze de wereld verrasten toen ze aankondigden in juni 2005 te gaan trouwen. Ben en Jennifer zijn vandaag de dag nog steeds bij elkaar en hebben inmiddels drie kinderen. 

 Welk koppel mis jij nog in dit rijtje?