De 5 meest gestoorde celeb-relaties ooit

Celebs door Fleur
We hebben allemaal weleens een relatie gehad die niet zo lekker uitpakte, maar sommige mensen maken het binnen hun rela wel heel gek. Vooral beroemdheden kunnen dat goed. De 5 meest gestoorde celeb-relaties.
 

Spencer Pratt & Heidi Montag
Waar kennen we die ook alweer van: van MTV’s dramaserie The Hills. Heidi leerde Spencer kennen via Brody, fling van Heidi’s beste vriendin Lauren. Al snel waren Spence en Heids een setje.
Samen sinds: 2006 (en getrouwd).
Waarom gestoord? Je kunt beter vragen: waarom niet? Spencer is ongeveer de nachtmerrie van elke vrouw. In The Hills zet hij tijdens de relatie Heidi tegen Lauren op, door rond te spreiden dat Lauren op een sekstape te zien is. Daarnaast loopt hij tijdens ruzies bijna lachend weg, is-ie niet weg van een flinke geilpartij op een andere dame en woont-ie weliswaar met Heidi samen, maar steekt hij niet onder stoelen of banken géén baby te willen. En naar zijn gezeik hierover moet niet alleen Heidi luisteren, maar ook het buurjongetje dat weleens met Spence nintendoot. Huilen.
 

Angelina Jolie & Billy Bob Thornton
Waar kennen we die ook alweer van: van tig films. Angie zag je onder meer in Tomb Raider, Girl Interrupted en Mr. & Mrs. Smith, Bill spotte je in onder meer Sling Blade en Fargo.
Samen sinds: 2000, maar de relatie is al ja-ren geleden gestrand. In 2003 was hun scheiding officieel.
Waarom gestoord? Laten we zeggen dat Angie weg is van dingen die wij niet 1-2-3 zouden doen. Zo kwam ze volgens Billy Bob een keer thuis met een setje scheermesjes en twee medaillonnetjes. Haar idee? Ze wilde graag dat zij en Bob elkaars bloed zouden dragen. En dus maakten ze beiden een sneetje in hun vinger, vingen ze het bloed op en deden ze dit in het hangertje. Daarnaast schreven ze in 2001 beiden hun namen in het rode goedje op de muur. Uiteindelijk klapte het tussen de twee omdat Ange kinderen wilde en Billy niet, maar tot dat moment zaten ze volgens Thornton ‘compleet aan elkaar vastgeplakt’. 
 

Ozzy & Sharon Osbourne
Waar kennen we die ook alweer van? Ozzy zat ooit in de heavymetalband Black Sabbath en kreeg in 2002 met vrouw Sharon een realityshow op MTV: The Osbournes.
Samen sinds: 1970.
Waarom gestoord? Sharon en Ozzy hebben beiden sterke karakters. Hoewel Oz ongeveer vijf keer slomer beweegt dan een schildpad, is hij niet per se minder opvliegerig: hij heeft Sharon eens proberen te wurgen. Of dat een eenmalig incident was? Mwoah. Ook toen Ozzy nog een alcohol- en drugsverslaving had, sloegen ze elkaar volgens Sharon letterlijk de tent uit. Vreemd? Misschien heeft het duivenbloed wat mr. Osbourne zich goed liet smaken toen hij de kop van een duif eraf beet, ook enige invloed op zijn gedrag gehad. Twee jaar geleden, in 2013, leek de boel te klappen: Ozzy woonde tijdelijk niet meer bij zijn vrouw. Toch wilde Sharon niet aan scheiden denken, al bevestigde ze wel dat zij en de rocker problemen hadden. 
 

Jersey Shore’s Sammi & Ronnie 
Waar kennen we die ook alweer van? Sam en Ronnie waren beiden in alle seizoenen van MTV’s Jersey Shore te zien. 
Samen sinds: 2009, om het in augustus 2014 definitief uit te maken.
Waarom gestoord? Misschien kun je deze relatie beter verstoord noemen. Het was namelijk aan, uit, aan, uit, aan, aan, áán, uit, aan en toen kwam het nooit meer goed. Waarom ze zo vaak in de clinch lagen? Om alles. Omdat Ronnie een keer uitging toen Sam met de blafhoest op bed lag. Omdat Ronnie 20 in plaats van 10 meter bij Sammi vandaan stond tijdens een avond in The Sinners. Omdat… Tja, waarom niet? Ronnie op zijn beurt was de claimerige Sam soms zó zat dat hij zich volgoot met drank. Dit leidde er een keer toe dat hij, toen het voor de 21ste keer uit was, met drie dollies in de disco aan het tongen was. Tegelijkertijd.
 

Lindsay Lohan & Samantha Ronson
Waar kennen we die ook alweer van? LiLo kennen we van films als Parent TrapFreaky Friday en Mean Girls en vele, vele krantenberichten over haar boefjesgedrag. Sam Ronson is een bekende vrouwelijke dj.
Samen sinds: 2008, maar in 2009 maakten ze het alweer uit.
Waarom gestoord? Ja, hallo, Lindsay Lohan zat erin. Zonder grappen: Sam wilde hun relatie graag een beetje stilhouden, maar La Lohan gaf daar geen gehoor aan en vertelde publiekelijk van alles over haar liefdesleven. Lins wil was dus wet, wat zich ook een keer uitte in een hysterische act van de rode diva: op een feestje waar zowel zij als Samantha aanwezig waren, ging de actrice en zangeres op de grond liggen draaien en gillen omdat ze niet genoeg aandacht van haar liefje kreeg. En dit stond nog los van de keren dat ze op straat knallende ruzie hadden. Daarnaast had ze er geen problemen mee Sam aan de Twitterschandpaal te nagelen: toen ze een keer ruzie hadden, gooide Lin er dat in een paar keer 140 tekens uit: “I was right all along. Cheat.”, gevolgd door: “Being cheated does wonders to you. I’m doing this publicly because u and ur friends call People. So you win, you broke my heart. Now go away. I loved you.” Lekker!

Welke celebs hebben of hadden volgens jou nog meer een gestoorde relatie?

Beeld: Reporters.