Angelina Jolie: ?Brad Pitt is slecht in bed?

Celebs door Redactie Ze.nl
Angelina Jolie is verre van onder de indruk van de bedprestaties van haar man. Brad Pitt, door hordes vrouwen aanbeden, schijnt het niet te kunnen waarmaken tussen de lakens. En dat is de acteur niet in de koude kleren gaan zitten.
 
Het sterrenkoppel straalt op elk publiek evenement altijd het ultieme geluk uit. Maar Angelina schijnt volgens de Amerikaanse website ShowbizSpy niet aan haar trekken te komen. Ze klapte uit de school tegen niemand minder dan haar ex-man Billy Bob Thorton. En er-ug pijnlijk: op het moment dat Angelina de telefoon pakte en haar frustraties met haar ex deelde, liep Brad net de kamer in...
 
Seks met je ex
De vampy actrice kon het ook niet voor zich houden dat de sekskunsten van haar ex-liefje Colin Farrell die van Brad doen verbleken. En Brad is volgens Angie dan wel een goede man, in haar seksuele behoeftes kan hij niet voorzien. Tenminste, niet zoals Colin dat deed...
 
Vrienden van het stel vertellen dat Brad er helemaal kapot van is. "Hij is sindsdien voortdurend dronken. Het lijkt er ook niet op dat hij minder gaat drinken. Hij zuipt om het beeld van Angie en Colin samen uit zijn hoofd te krijgen?, aldus een kennis van de familie. 
 
De baas in de relatie
Het zou overigens gaan om een machtsspelletje van Angelina. Ze wil op deze manier duidelijk maken dat zij de broek aan heeft in hun relatie. Het was daarom haar bedoeling dat Brad haar zou horen praten. 

Haar plannetje heeft schijnbaar niet gewerkt. Want in plaats van nu keihard zijn best te doen, drinkt Brad zijn gekrente ego weg met elke fles sterke alcohol die er in huis te vinden is. 

Wij vinden het maar zielig voor die arme Brad. Wat vind jij van deze actie van Angelina? En denk je dat het überhaupt waar is?