Thomas stuurt kandidate direct naar huis na date in De Bachelor 2022

Celebs door Elsemieke

Het is weer woensdag en dat betekent dat er weer een verse aflevering van De Bachelor 2022 op Videoland staat. Hierin gaat Thomas met de nog maar zeven overgebleven kandidaten kijken hoe ver er nu een echte klik is. Thomas neemt in deze aflevering een shocking besluit door maar liefst twee dames naar huis te laten gaan.

de bachelor 2022 aflevering 7

De eerste zoen is gevallen in de nieuwste aflevering van De Bachelor

Let op! Dit artikel bevat spoilers over aflevering 7 van De Bachelor 2022

De Bachelor 2022: Thomas neemt een drastisch besluit

Zeg je De Bachelor 2022, dan zeg je Thomas van der Vlugt in Mexico. In het zonovergoten land probeert de StukTV presentator de liefde te vinden. En dat wordt elke week een beetje lastiger. Thomas is in De Bachelor 2022 al op aardig wat dates geweest om de dames beter te leren kennen. En in de nieuwste aflevering - de Bachelor aflevering 6 - heeft hij een romantisch etentje met Anne-Noëlle. De twee lachen wat af samen en hebben duidelijk een klik, maar of die ook verder gaat dan dat, moet nog blijken. Er wordt namelijk geen kus uitgewisseld na de date.

Koppelyoga

Daarna neemt Thomas drie kandidaten mee op de volgende date, maar er keren er slechts twee terug naar de villa. Een van de dames wordt al voor de rozenceremonie naar huis gestuurd. Thomas neemt drie kandidaten mee op groepsdate: Yaël, Ascha en Inge. Met z'n vieren gaan ze een koppelyoga doen, waarna Thomas de dames elk nog even apart neemt.

Geen sparkle

Allereerst is Yaël aan de beurt, maar zij krijgt helaas geen leuke boodschap te horen. Thomas laat haar namelijk weten geen fysieke aantrekkingskracht te voelen en zegt dat hij haar dit eerlijk wil vertellen. Ze moet per direct vertrekken en mag zelfs niet meer bij de rozenceremonie zijn, heftig! Yaël is wel geshockeerd door deze plotselinge boodschap, maar verder helemaal oké met haar vertrek. Zij voelde ook (nog) geen vonk met Thomas. 

Nóg een kandidate naar huis

Ook Ascha en Inge kregen een één-op-éénmomentje met Thomas. Inge kreeg zelfs al een roos na de date en was dus safe tijdens de rozenceremonie. En dat al voor de tweede keer! Tijdens de rozenceremonie blijkt dat niet alleen Yaël geen kans maakt om het hart van Thomas te veroveren, maar ook Isabella mag het veld ruimen. Tussen haar en Thomas volgt een ongemakkelijke afscheidsknuffel, maar de andere dames in de villa hebben het er duidelijk moeilijker mee, want er wordt volop gehuild. 

Foto: Videoland