De eerste zoen is gevallen in de nieuwste aflevering van De Bachelor

Celebs door Elsemieke

De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt is in volle gang. Aflevering 6 staat inmiddels op Videoland en dat is er eentje waarop er ein-de-lijk gezoend wordt! Ook vloeien de tranen rijkelijk bij een intense rozenceremonie. We praten je bij over alles wat er gebeurde tijdens een hele intense aflevering 6 van De Bachelor 2022.

de bachelor 2022 aflevering 6

'Bad Vegan' is de nieuwste Netflix-docu van de makers van Tiger King

Let op! Dit artikel bevat spoilers over aflevering 6 van De Bachelor 2022

De eerste zoen en tranendal in De Bachelor aflevering 6

Thomas is in De Bachelor 2022 al op aardig wat dates geweest om de dames beter te leren kennen. En in de nieuwste aflevering - de Bachelor aflevering 6 - heeft hij een super romantische één-op-één date. Merel en Thomas gaan samen een film kijken: The Notebook. Na de magische woorden: "Een klein kusje dan?", wordt er niets minder dan een échte zoen uitgedeeld! Toch voelen Merel en Thomas zich wel wat onwennig erbij. "Wat is dit ongemakkelijk", zegt Merel al snel. Waarschijnlijk bedoelt ze dat de camera's op hen gericht zijn, maar de vonken spatten er nog niet helemaal af. Ook Thomas is duidelijk niet op zijn gemak. "Komt nog wel."

Wild rose voor Anna Noëlle 

Wanneer de dames samen met Thomas de traditionele Mexicaanse dans mogen opvoeren, wordt al snel duidelijk wie de beste dansmoves heeft. Anna Noëlle is als half Surinaamse duidelijk erg los in haar heupen en weet indruk te maken op Thomas. Zij krijgt dan ook een wild rose van de Bachelor. Hiermee kan ze een date wegstelen van een andere kandidaat.

Tranendal bij de rozenceremonie in De Bachelor aflevering 6

Ik kom hier voor vriendschap en niet voor liefde", zo sluit Thomas zijn rozenceremonie in De Bachelor aflevering 6 af. "Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen. Blijkbaar ben ik niet goed in het tonen van de liefde", aldus een hevig teleurgestelde Linde. "We hebben veel gelachen, maar ik had niet het idee dat er meer tussen ons kon ontstaan", zei Thomas hierover. Ook Demi moet helaas naar huis. "Ik ben best wel verdrietig, maar ik kan het nog niet uiten. Thomas moet zijn hart volgen", reageert ze. 

Plottwist 

Dat er nog een hoop gaat gebeuren, bevestigde ook afvaller Frederque. Zij vertelde in gesprek met RUMAG dat er nog een grote omslag plaats gaat vinden. “Het wordt in ieder geval echt een spannende finale. Iedereen moet zeker blijven kijken." Er gaat echt nog wat gebeuren, er gaat nog een grote omslag plaatsvinden… Een gekke twist." Wij zijn super benieuwd!