Even gluren: Doutzen schudt met billen voor nieuwe Hunkemöller campagne

Celebs door Roos

Dat Doutzen straks in haar velletje zit is zo klaar als een klontje en de halve wereldbevolking droomt van haar afgetrainde lichaam met curves. De moeder van twee is het gezicht van de nieuwe Hunkemöller campagne en die is, op z'n zachtst gezegd, aardig pikant.

Doutzen hunkemoller

Lees ook: Met de billen bloot: verbrande kadetjes voor Doutzen

Schuddende billen

Op Instagram post de Friese schone een preview van de campagne. Wat we kunnen verwachten is duidelijk, heel veel pikante shots in sexy lingerie. Maar wat de oplettende kijker vast niet ontgaat, is dat het niet bij pikante shots blijft. Doutzen heeft namelijk ook aardig wat moves achter de hand. Er wordt flink met de billen geschud en met haren gezwaaid. Zo kenden we onze Doutzen nog niet!

Verdeelde meningen

De meningen zijn verdeeld over de nieuwe campagne. De een vindt het fantastisch, zo reageren fans massaal met 'I am in love', 'wauw sexy mama' en 'looking fabulous'. Anderen vinden het te ver gaan en vragen zich af of de rol van sexy danseres wel is weggelegd voor de moeder van twee: "Leuk ook voor straks, als je kids puberleeftijd bereiken. Zitten ze dan echt op te wachten een filmpje van hun moeder die met haar kontje draait." 

Lees ook: Foto: Zo ziet de vader van Doutzen Kroes eruit

Beeld: Brunopress