Lifestyle / Celebs
Celebs

Met de billen bloot: verbrande kadetjes voor Doutzen

Reageer 0

Remember de vakantiefoto's van het afgetrainde lijf van Doutzen die laatst verschenen? Haar nietsverhullende bikini heeft het Hollandse huidje van de Friese schone niet weten te beschermen voor de Braziliaanse zon. Op de Instagram van topmodel Candice Swanenpoel zien we flink verbrande kadetjes voorbijkomen.

 

📷 @sunneryjames 🌞

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Zonvakantie in Brazilië

Dat het topmodel van Hollandse bodem Doutzen lekker aan het genieten is van de Braziliaanse zon is vast niemand ontgaan. De jaloersemakende vakantiekiekjes stromen binnen op social media, waarop het model en vriendin Candice Swanenpoel in pikantje minibikini's te zien zijn. Helaas, topmodellen zijn ook maar mensen en dat bleek wel uit een kiekje dat Candice op haar Instagram plaatste. De ex-Victoria's Secret Angels gaan met de billen bloot en die zijn, op z'n zachtst gezegd, lekker bijgekleurd. Het leven van een model gaat niet altijd over toma.. eh.. rozen. 

 

🥓🥓🥓🇧🇷🇧🇷🇧🇷

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Opdringerige paparazzi

Dat de Engelse tabloid DailyMail het stel geen moment met rust laat, blijkt wel uit deze uitgebreide paparazzi shoot. Daarop is te zien dat het het perzikhuidje van Doutzen wel een flinke dosis aftersun kan gebruiken. Het is overigens niet oke dat zelfs het moment dat Doutzen van bikini wisselt opdringerig door fotograven wordt vastgelegd. Toch moeten wij om de kiekjes van de uitgebreide fotoshoot met insta-husband Sunnery wel stiekem een beetje grinniken. 

Lees ook: Even gluren: Doutzen's ieniemini bikini op vakantie

 

 

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen