Lifestyle / Media
Media

Foto: Zo ziet de vader van Doutzen Kroes eruit

Het mag duidelijk zijn: de familie Kroes heeft de genenpoel loterij gewonnen. Natuurlijk weten we al járen dat Doutzen beeldschoon is, hetzelfde geldt voor het foodbloggende zusje Rens. De zussen plaatsen regelmatig een kiekje met hun moeder die ook een ware beauty blijkt te zijn. Maar de vader van de Kroesjes blijft wat meer op de achtergrond. Zowel Doutzen als Rens deelden gisteren een kiekje van hun 'heit' op Instagram om hem te feliciteren met zijn 66e verjaardag. 

doutzen kroes vader

Afkickkliniek

Verlegenheid is niet de reden dat pa Kroes niet zoveel in the picture staat als de rest van het gezin. Elk huisje heeft zijn kruisje, blijkt maar weer. Johan Kroes worstelde enkele jaren geleden namelijk met een chronische drank- en drugsverslaving. In 2011 werd hij opgenomen in een Schotse afkickkliniek nadat Doutzen aandrong op actie. 

Zeven jaar later gaat het veel beter met Johan. Zijn dochters hebben goed contact met hem. Vorig jaar plaatste Rens een kijkje met de tekst 'Hâld fan dy", wat natuurlijk 'ik hou van je' betekent in het Fries. 

Lees ook: Met de billen bloot: verbrande kadetjes voor Doutzen

 

Lees ook: Even koekeloeren: Gordon dolgelukkig met nieuwe vlam