Lil Kleine weer op vrije voeten: vrienden halen spullen uit grachtenpand in Amsterdam

Celebs door Elsemieke

Rapper Lil Kleine is weer op vrij voeten, nadat hij 14 dagen heeft vastgezeten wegens de vermeende mishandeling op zijn vriendin Jaimie Vaes. De rapper is volgens de Telegraaf niet naar zijn eigen huis gegaan in Amsterdam, maar hij heeft zijn spullen opgehaald en is ergens anders heen gegaan.

Roxanne van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriend (en dit is hem)

 

Vrienden halen spullen Lil Kleine uit grachtenpand

Lil Kleine is weer vrij, maar hij lijkt niet te zijn teruggekeerd naar zijn huis aan de Amsterdamse grachten, aldus De Telegraaf. Vrienden van Jorik Scholten - oftewel rapper Lil Kleine - zouden de afgelopen dagen zijn spullen hebben opgehaald uit het appartement waar hij voorheen met Jaimie Vaes en hun zoontje Lío woonde.

Jaimie en Lío

De vrienden zouden zijn spullen hebben opgehaald om te voorkomen dat Jorik alsnog contact zoekt met Jaimie en zelf langskomt om dingen te halen. Jaimie is kennelijk nog steeds in Amsterdam, hoewel er ook geruchten gaan dat ze op Ibiza zit. Ze werd gespot op een terras in Amsterdam-Zuid, met haar zoon Lío.

Tussen de autodeur

Lil Kleine zat 14 dagen vast voor het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. In een video die op het juice channel van Yvonne Colderwijer verscheen, was te zien dat Lil Kleine zijn vriendin aan haar haren uit een auto trok en haar hoofd tussen het portier en de auto klemde. Na de arrestatie verbraken verschillende partijen de samenwerking met de artiest. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Zien: zo ziet het dochtertje van Douwe Bob er uit