ZIEN: Temptation Island-Delphine deelt foto van nieuwe liefde

Celebs door Elsemieke

De drama tussen Delphine en Bert op Temptation Island staat ons nog allemaal vers in het geheugen gegrift. De twee gooiden beiden met modder naar elkaar tijdens het realityprogramma en ook na de show hield het niet op met het gedoe. Delphine is in ieder geval over Bert heen, want op Valentijnsdag deelt ze een foto van haar nieuwe vriend.

Delphine en Bert gooiden op Temptation Island na tien jaar relatie de handdoek in de ring en de manier waarop weten we allemaal nog als gisteren. Inmiddels heeft Bert al geruime tijd een nieuwe vriendin en nu is ook zijn ex Delphine aan de beurt. Ze kon al even aan het liefdesgeluk proeven, maar maakte de relatie nooit offficieel. Bij YouTuber Nick Esthuis in de auto erkende ze wel dat ze ‘een paar scharrels' had’, waarbij er een iemand is waar ze echt blij van wordt. Diegene is geen bekende, maar ‘ik ben wel een beetje met diegene bezig’, zei ze toen glunderend.

Delphine en Thomas

Kennelijk is het nu écht serieus tussen de twee, want op Instagram maakt ze, op Valentijnsdag, bekend dat ze een relatie heeft met ene Thomas Goessens uit het Belgische Oudenaarde. Wij wensen ze alvast heel veel geluk samen!

Foto: RTL

Lees ook: Heftig geroddel tussen de vrouwen in eerste aflevering van De Bachelor