Heftig geroddel tussen de vrouwen in eerste aflevering van De Bachelor

Media door Laura

De Bachelor met Thomas van der Vlugt zou 16 februari verschijnen op Videoland. Maar ter gelegenheid van de dag van de liefde, heeft de streamingdienst de eerste aflevering nu al online geplaatst. Het nieuwe seizoen begint gelijk met een onverwachte twist... tot groot ongenoegen van de dames.

bachelor thomas

Lees ook: Lil Kleine in Amsterdam gearresteerd op verdenking van mishandeling vriendin

Eerste aflevering De Bachelor met Thomas

In De Bachelor gaat Thomas van der Vlugt het avontuur aan. In de eerste aflevering maken we kennis met 16 vrouwen die alles in de strijd gooien om de knappe presentator voor zich te winnen. De ontmoetingen tussen Thomas en de vrouwen op de rode loper zijn zoals altijd ongemakkelijk, maar veel dames weten zich goed door de zenuwen heen te slaan en maken een sterke indruk bij de bachelor. Romy, Maureen en Merel bleven vooral hangen bij Thomas. 

First impression roos gaat naar...

Wanneer Thomas de first impression roos wil weggeven, onderbreekt presentator Rick Brandsteder hem. Er volgt namelijk een grote plot twist. Er komen nog drie vrouwen aan bij de haciënda. De vrouwen zijn in shock, de nieuwe concurrentie wordt absoluut niet met open armen ontvangen. De drie dames hebben nog niet gebabbeld met Thomas, dus krijgen de kans op te kletsen onder het genot van een champie. De andere vrouwen worden stikjaloers achtergelaten. Ze vinden het oneerlijk dat de drie nieuwelingen een uitgebreidere kennismaking krijgen. Terwijl zij kletsen met Thomas wordt er iets verderop hevig geroddeld door de overige vrouwen. Classy...

Dan maakt Rick een einde aan het onderonsje. Het is nu echt tijd om de first impression roos uit te delen, maar wie die krijgt ontdekken we in de volgende aflevering. Elke woensdag verschijnt een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland.

Lees ook: FOTO: dit is de nieuwe liefde van radio-dj Giel Beelen

Beeld: RTL