Lil Kleine in Amsterdam gearresteerd op verdenking van mishandeling vriendin

Celebs door Elsemieke

Hoewel Lil Kleine afgelopen week nog is veroordeeld door de rechter vanwege het mishandelen van een man in een club in Amsterdam, zit de zanger sinds gisteren weer op het bureau. Dit keer voor het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. Op heftige beelden is te zien hoe hij haar na een ruzie aan haar haren uit de auto sleept.

Over de grens

Het houdt niet op met het nieuws rondom Lil Kleine (27). De zanger werd eerder deze week nog veroordeeld door de rechter, nadat hij in 2019 een man zou hebben mishandeld in een club op het Rembrandtplein te Amsterdam. Uit beelden die gisteren door Yvonne Coldeweijer op Instagram zijn gedeeld, lijkt de rapper alweer over de grens te zijn gegaan. De politie laat weten zondag een 27-jarige man aangehouden te hebben op de Stadhouderskade en volgens bronnen gaat het dus om Lil Kleine. Op de Instagram-pagina van Yvonne Coldewijer verscheen een video waarop je ziet hoe Lil' Kleine na een ruzie Jaimie aan haar haren uit de auto sleept. 

"Kappen man!"

Inmiddels hebben al veel BN'ers gereageerd op de heftige beelden op de Instagram-pagina van Yvonne Coldewijer. 'Ik zag net beveiligingsbeelden van een artiest die zijn vriendin aan haar haren de auto uittrok tijdens een ruzie', schrijft Jim Bakkum. 'Even voor alle duidelijkheid: wat een vrouw ook tegen je zegt en hoe kwaad ze je ook maakt, fysiek blijf je te alle tijden met je poten van haar af', voegt hij toe. "Ik was echt in shock na het zien van deze beelden, wat een disrespect naar in het algemeen de vrouw, maar in dit geval naar de moeder van je kind. Kappen man..."

In opspraak

Ook Miljuschka laat zich hierover uit: 'Mijn maag draaide net om bij het kijken van de beelden. We kunnen het niet ontzien', voegt ze toe. Vorig jaar raakte Lil Kleine al eerder in opspraak wegens een mishandeling die zou hebben plaatsgevonden op Ibiza. Jorik is toen zelfs door de Spaanse politie opgepakt, maar kort erna ook weer vrijgelaten.

Update

Inmiddels is het nieuws over de arrestatie van Lil Kleine in de media geweest en daarom hebben veel radiozenders besloten dat ze voorlopig niet meer de nummers van Lil Kleine willen draaien. Zo laat 100% NL aan RTL Boulevard weten: "Wij draaiden de muziek van Lil Kleine al niet of nauwelijks, dus die ga je hier ook zeker niet horen." 

 

100%NL laat aan ons weten: 'Wij draaien de muziek van Lil Kleine al niet of nauwelijks dus die ga je hier ook zeker niet horen. Het is voor ons geen core-artiest, dus hier zullen onze luisteraars er niks van merken.'" Bij FunX daarentegen draaiden ze wel regelmatig muziek van de rapper, maar daar komt nu verandering in na het nieuws van vandaag. "Het nieuws rondom de rapper zorgt voor heftige reacties, dus we hebben besloten zijn muziek voorlopig niet meer te draaien." Dit geldt ook voor de andere NPO-zenders, waar de rapper al nooit gedraaid werd. 

Lees ook: Zo zag Jaimie Vaes eruit vóór plastische chirurgie