FOTO: dit is de nieuwe (veel oudere) vriendin van Rapper Sjors

Celebs door Elsemieke

Rapper Sjors komt regelmatig al in de media vanwege spraakmakend nieuws, maar het was een poosje stil rondom de rapper. Inmiddels is hij weer volop in the picture, want de rapper vertelt dat hij een nieuwe vriendin heeft. En ze is flink ouder. 

 

Rapper Sjors stond al eerder open voor een nieuwe liefde en plaatste geregeld oproepjes op zijn Facebook dat hij op zoek was naar een oudere dame uit de omgeving Limburg. Een aantal jaar terug bleek uit een Facebook post dat hij tot de conclusie kwam dat dit een vrouw tussen de 30 en 50 moest zijn - al lijkt hij deze grens nu wat te hebben verlegd. Rapper Sjors is namelijk weer verliefd en iedereen mag het weten. Op Instagram deelt hij een trots kiekje. 

 

Oude fiets

"Zij is de vrouw die openstond met de voordeur en relatie met een veel jongere man." Het zou gaan om de 62-jarige Duitse Marion, meldde Instagram juicekanaal @reality.fbi al eerder. Rapper Sjors wil zijn nieuwe liefde zo snel mogelijk aan iedereen voorstellen. Met toestemming van haar deelt hij vandaag een foto van zijn nieuwe lover. "Op een oude fiets moet je het leren." Ook in zijn bio staat duidelijk vermeld dat de rapper nu verliefd is. "Jaaa ben verliefd op oudere", schrijft Sjors. Wij wensen de twee veel geluk samen! 

Foto: Instagram @rappersjors1

Lees ook: