Zoon van multimiljonair Peter Gillis overvallen en ernstig mishandeld op vakantiepark

Celebs door Jennifer

Dat is schrikken voor de familie Gillis! Hun realityserie 'Massa is kassa' levert niet alleen kijkers op, maar ook kritiek en criminelen. Afgelopen weekend werd zoon Mark overvallen op hun vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. En de overvallers hebben hem heftig toegetakeld, blijkt nu.

massa is kassa mark gillis overvallen vakantiepark prinsenmeer in ommel

Lees ook: Ongemakkelijke stilte tijdens etentje in Lang Leve De Liefde: 'praat jij niet tijdens het eten?'

Mark Gillis mishandeld

Mark Gillis kwam in de nacht van zaterdag op zondag bij zijn chalet, toen drie mannen hem overmeesterden. Het gebeurde rond drie uur 's nachts. Op Twitter gaan foto's van een zwaar mishandelde Mark rond. De mishandeling ging gepaard met een aantal klappen en schoppen. Zijn vader Peter laat aan het AD weten dat het 'niet goed' gaat met zijn zoon.

Overval chalet

Nadat de overvallers Mark mishandelden, liepen ze met hem het chalet binnen. Hier hielden ze hem een tijdje vast, terwijl ze zijn woning doorzochten. Volgens de politie hebben de daders iets meegenomen, maar ze weten nog niet wat. Een van Marks buren heeft zelf helaas iets gezien van de overval. "Ik werd pas wakker toen de politie er stond," vertelt de bewoner aan het AD. "Het is heel sneu. Mark is zo'n aardige jongen, echt een goeie gast. Maar er lopen rare figuren rond, dat zie je maar weer. Als ze denken dat er ergens wat te halen valt, komen ze gewoon een keer langs." 

Mark werd ter plekke behandeld door ambulancepersoneel, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht voor controle. Eenmaal thuis werd hij opgevangen door vrienden en kreeg hij slachtofferhulp.

Peter Gillis

Begin november kwam een biografie uit van vader Peter. Hierin vertelt hij onder andere, dat hij op een dodenlijst staat. Dit hoorde hij een jaar geleden van de politie. Hij was natuurlijk al bekend door zijn realityserie, dus heel normaal kon hij niet meer over straat. Maar sinds een jaar al helemaal niet meer. Naast dat hij op een dodenlijst staat, krijgt hij ook nog eens kritiek op zijn vakantieparken. Het zit de familie Gillis op z'n zachts gezegd niet erg mee.

Lees ook: Docu Ruud de Wild over kanker maakt indruk: 'Indringend en confronterend'