Nu al plot twist in eerste aflevering van De Bachelor

Media door Laura

Nog heel even en dan kunnen we weer smullen van een nieuw seizoen De Bachelor. StukTV's Thomas van der Vlugt heeft het stokje (of moeten we zeggen: de roos) overgenomen van Tony Junior. Zou hij meer geluk hebben in de liefde? Het wordt 'm niet makkelijk gemaakt. In een nieuwe teaser voor de eerste aflevering blijkt dat er gelijk een grote plot twist volgt.

thomas bachelor

Lees ook: Zien: dit zijn de vrouwen in De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt

First impression roos

Vanaf 16 februari gaat De Bachelor met Thomas van de Vlugt van start. We kunnen bijna niet wachten, maar gelukkig voert Videoland ons af en toe previews van het nieuwe seizoen. In nieuwe beelden die op Instagram zijn gedeeld, is te zien hoe er een grote plot twist aankomt.

Wanneer Thomas op het punt staat om de first impression roos aan de gelukkige lady te geven, onderbreekt presentator Rick Brandsteder hem. "Sorry, Thomas. Ik moet je even onderbreken, want ik heb nog een kleine mededeling." De vrouwen gillen van paniek door de onverwachte aankondiging van Rick. "Wat is dit?!" zegt Thomas verbaasd. Op de beelden is te zien dat er een auto de oprit van de villa komt oprijden. Zouden er nog meer vrouwen komen om het hart van Thomas voor zich te winnen? Who knows... Thomas reageert zelf op Instagram op deze video: "Leipe plot twist". Oeh, dat belooft een spannende aflevering te worden!

Vanaf 16 februari is De Bachelor wekelijks te zien bij Videoland.

Lees ook: Déze deelnemer van De Bachelor 2022 had al eerder een relatie met een BN’er