Klaas Otto ruilt Rachel Hazes in voor ex-vrouw: "moet gevoel volgen"

Celebs door Elsemieke

Rachel Hazes en Klaas Otto leken vorige week nog stapelverliefd op elkaar te zijn, maar de twee hebben nu "in goed onderling overleg" besloten een punt achter hun relatie te zetten. Klaas is weer terug bij zijn ex-vrouw. 

Rachel Hazes en Klaas Otto zijn weer uit elkaar

Vorige week leek de relatie tussen Hazes en Otto nog goed te zijn. "We hebben het heel erg leuk. Ja, echt waar", zei de weduwe van André Hazes sr. toen. Vrijdagavond hintte de No Surrender-oprichter al op een breuk.  Klaas Otto plaatste een foto van zichzelf en zijn ex Gracia op Instagram. "In je leven kan je van alles doen", schreef hij bij de foto. "Je kan naar links gaan en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen. Maar als je elke dag op zo'n pad iets mist in je leven en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen. En mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia."

Over tot de orde van de dag

Rachel Hazes heeft gereageerd op de breuk met Otto. Tegen Shownieuws zegt ze dat zij en Klaas "het echt heel leuk" hebben gehad. "Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan", Wat Rachel nu naar eigen zeggen nog rest, is "een nachtje onrustig slapen en weer overgaan tot de orde van de dag".

Witwassen en afpersing

Klaas Otto, de oprichter van motorclub No Surrender, staat bekend als een gewelddadige beroepscrimineel. Hij werd in het verleden veroordeeld tot een celstraf vanwege bedreiging en afpersing. Otto werd in 2018 tot zes jaar celstraf veroordeeld wegens bedreiging, afpersing en witwassen. Hij ging vervolgens in hoger beroep en kwam in het voorjaar van 2020 weer vrij, nadat hij ruim drie jaar in voorarrest had gezeten. Aan zijn vrijlating was wel een aantal voorwaarden verbonden. Zo moest hij op afgesproken tijden thuis zijn en kreeg hij een enkelband. Er loopt momenteel nog altijd een aantal strafzaken tegen Otto.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Gennis Grace zegt sorry voor Jumbo-rel: "had tot tien moeten tellen"