Er wordt voor het eerst écht gezoend in De Bachelor: "wilde je lippen voelen"

Celebs door Elsemieke

Het is weer woensdag en dat betekent dat er weer een verse aflevering van De Bachelor 2022 op Videoland staat. Hierin gaat Thomas met de nog maar zes overgebleven kandidaten verder daten. Één date sprong er enorm uit, want er is voor het eerst écht gezoend in De Bachelor 2022.

de bachelor 2022 aflevering 8

Er wordt voor het eerst écht gezoend in De Bachelor aflevering 8

Voor Thomas van der Vlugt wordt het elke week lastiger om vrouwen naar huis te sturen, want hij begint steeds meer gevoel te ontwikkelen voor de dames. We weten allemaal dat Maureen daarin in de top staat, dus zij kwam in deze aflevering dan ook niet aan de beurt voor een een-op-een date. Zijn gevoel voor haar zit wel goed. 

Knuffelceremonie

In de Bachelor aflevering vijf neemt Thomas dan ook onder andere Merel mee op een date. De twee gaan op een spirutele date, waarbij ze een modderceremonie doen. Bij het ritueel is het de bedoeling dat ze zichzelf reinigen, waardoor het makkelijker is je open te stellen. "Daardoor kan er misschien wel een connectie ontstaan", aldus Thomas. Hoewel Merel het in het begin een beetje ongemakkelijk lijkt te vinden, grijpt ze al snel Thomas' hand vast. Na de ceremonie, waarbij er lang geknuffeld wordt, mogen Merel en Thomas elkaar insmeren met modder. En dat nemen ze ter harte. 

"Wil haar lippen voelen"

"Kijk me diep in m'n ogen aan. Je hebt mooie ogen", zegt Thomas. De twee flirten overduidelijk. Terwijl ze elkaar met modder insmeren, krijgen de twee kans elkaar aan te raken. Thomas grijpt hierop zijn kans en zoent Merel vol passie, die het duidelijk niet erg vindt. "Ik voelde een enorme drang om haar te laten weten hoe leuk ik haar vind", zegt Thomas hier later over in de camera. Een enthousiaste Merel komt daarna stuiterend naar de villa terug om de andere dames over de passie tussen haar en Thomas te vertellen.

Verdrietige rozenceremonie

Uiteindelijk moet er natuurlijk weer iemand naar huis, maar het moge duidelijk zijn dat dit Merel niet is. De keus van Thomas valt op Anna-Noëlle: zij moet de villa in Mexico helaas verlaten. "Ik voelde niet die klik voor romantiek", aldus Thomas. Ook Anna-Noëlle geeft toe dat de klik meer vriendschappelijk is. "Ik hoop echt dat er iemand voor je tussenzit. 

Fabrizio maakt zich niet populair bij de vrouwen in De Bachelor aflevering 7