Deze gloednieuwe Netflix-films blazen je tijdens de herfst omver!

Celebs door Juliët

Autumn is coming. Dit betekent lekker chillen met warme chocolademelk en een dekentje om je heen. Op Netflix komen in het najaar een hele lading nieuwe romantische en spannende films. Haal de pepernoten en chocolade maar uit de kast en plof neer op de bank.

1. Love in the Villa (nu te zien)

Love in the Villa staat op dit moment in de top 10 van Nederland. De gloednieuwe romantische komedie gaat over Julie (Kat Graham) die een droomreis wil maken naar Verona in Italië. Haar reis naar de romantische villa is tot de puntjes uitgestippeld. Het wordt voor Julie een enorme teleurstelling, wanneer ze ontdekt dat haar villa al geboekt is door een andere onbekende. Een hele aantrekkelijke, maar vooral cynische man. Beiden zitten niet te wachten op elkaars aanwezigheid. Ze doen hun best om elkaars leven zuur te maken. Hoe loopt deze reis af?

Bekijk op Netflix

2. End of the Road (nu te zien)

Ook deze film is in de top 10 lijst van Nederland te vinden. Een thriller waarin een roadtrip door het land, een weg naar de hel wordt voor Brenda (Queen Latifah). Samen met haar twee kinderen en broer verhuizen ze naar het zuiden. Tijdens de roadtrip worden ze getuige van een moord. Een mysterieuze moordenaar zit achter ze aan. Helemaal alleen in de woestijn van Mexico, moet Brenda een dodelijk gevecht aangaan om haar familie te redden. Gaat het Brenda lukken om haar gezin in leven te houden?

Bekijk op Netflix

3. Yesterday (nu te zien)

Deze komedie uit 2019 is nu te zien op Netflix. Muzikant Jack (Himesh Patel) treedt op met hulp van zijn beste vriend en manager Ellie (Lily James. Nadat hij knock-out is geslagen, wordt hij wakker in een wereld waarin de Beatles nooit hebben bestaan. Hij blijkt de enige persoon te zijn die zich de band nog herinnert. De gemaakte hits kunnen nu van Jack zijn. Hij wint roem en fortuin, maar dat gaat ten koste van zijn eerlijkheid en de vriendschap met Ellie.

Bekijk op Netflix

4. A Jazzman’s Blues (23 september)

Een film à la The Notebook met een aangrijpend verhaal over verboden liefde. Hij is vanaf 23 september te streamen op Netflix. A Jazzman’s Blues speelt zich af in de jaren veertig en draait om Bayou en Leanne. De twee zijn dolverliefd op elkaar, maar hun relatie wordt niet geaccepteerd vanwege het klasseverschil. Wanneer er in hun omgeving een moord wordt gepleegd, komt hun verborgen relatie ontdekt. Al tientallen jaren blijken er geheimen en leugens achter het verhaal te schuilen. Hoe wordt dit familiedrama opgelost? Houd je zakdoekjes in de aanslag.

Bekijk op Netflix

5. Lou (23 september)

In deze nieuwe Netflix-film wordt een jong meisje ontvoerd. Haar moeder werkt samen met haar gehardende buurvrouw (Lou) om de ontvoerder te achtervolgen. Terwijl de vrouwen samen een reis maken, worden hun grenzen op de proef gesteld. Geheimen uit het verleden worden onthuld. Het wordt een gevaarlijke missie. Vanaf 23 september kun je genieten van deze megaspannende thriller.

Bekijk op Netflix

6. Blond (28 september)

Blonde, de langverwachte biopic over Marilyn Monroe met Ana de Armas in de hoofdrol verschijnt eind september. Na een traumatische jeugd groeit Norma Jeanse Mortenson in Hollywood van de jaren 1950 uit tot een filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze wereldberoemd. Toch volgde er voor Marilyn ook veel tegenslagen. Door tragische gebeurtenissen is het icoon op 36-jarige leeftijd komen te overlijden.

Bekijk op Netflix

7. Uncharted (6 oktober)

In de gameverfilming Uncharted gaat schatzoeker Victor Sullivan (Mark Wahlberg) samen met Nathan Drake (Tom Holland) op zoek naar een verloren schat. Een schat van maar liefst 500 jaar oud. Het avontuur begint als een roofoverval, maar al gauw reist het tweetal de hele wereld af om de geheime schat te vinden. De zoektocht gaat ze alleen nog niet zo gemakkelijk af, want ze worden op hun hielen gezeten door concurrentie. Hoe gaat het duo dit oplossen? Vanaf 6 oktober is de film te zien op Netflix. Let’s find that treasure!

Bekijk op Netflix

8. Just Like Heaven (releasedatum nog onbekend)

Hoewel deze film uit 2005 komt, is hij binnenkort te zien op Netflix. In Just Like Heaven is vrijgezel David op zoek naar een woning in San Francisco. Na meerder locaties te hebben bekeken, vindt hij een appartement met een gaaf uitzicht. Hij treft daar een mooie jonge vrouw aan, die beweert dat het háár woning is. Dat is niet het enige probleem, ze ontdekken algauw dat alleen David haar kan zien. Waarom is ze alleen voor hem zichtbaar?

Bekijk op Netflix

9. The Mother (releasedatum nog onbekend)

In deze spannende film schittert Jennifer Lopez als The Mother. Een dodelijke huurmoordenaar die jaren geleden gedwongen op de vlucht sloeg. Ze moest haar dochter toen ter adoptie afstaan. Nu, jaren later, wordt ze gedwongen om samen te werken met een CIA-agent om haar dochter te kunnen redden van extreem gevaarlijke mannen. Wat staat The Mother nog allemaal te wachten?

Bekijk op Netflix