Bachelor's Merel deelt hartverscheurend bericht op Instagram over vader

Celebs door Elsemieke

Het is alweer vijf maanden geleden dat Merel Beks niet alleen het programma De Bachelor won, maar ook een relatie begon met Thomas Van der Vlugt. Helaas maakte Thomas onlangs een einde aan die periode. Nu moet Merel niet alleen dealen met een gebroken hart, maar ook is haar vader plotseling overleden.

Merel Beks van De Bachelor verliest vader

Tijdens het programma De Bachelor vertelde Merel openhartig dat haar moeder was overleden toen Merel pas vier jaar oud was, maar dat haar vader degene was op wie ze altijd kon rekenen. Op Instagram deelt ze nu het verschrikkelijke nieuws dat haar vader plotseling is overleden. “De juiste woorden hiervoor zijn niet te vinden. Enerzijds leef ik in een soort waas op de automatische piloot anderzijds voel ik zo ongelofelijk veel verdriet, fysiek en mentaal die ik niet kan omschrijven. Om geen afscheid genomen te kunnen hebben. Om je niet de laatste keer te vertellen hoeveel ik van je hou en hoe trots ik ben dat we door jou zulke sterke personen zijn geworden."

Vader en moeder in één

Merel schrijft dat ze het heel moeilijk heeft met het plotselinge overlijden van haar vader. Merels vader was een vader en moeder ineen, zoals ze zelf aangeeft. "Jij kon altijd een glimlach op mijn gezicht toveren. Ik ben zo dankbaar voor je, in alle goede en zware tijden was jij er - altijd. Ik ga je zo ontzettend missen, in alles. Ik wilde je nog lang niet kwijt en jij ons ook niet. Een leven zonder jou kan ik me niet voorstellen." Heel veel sterkte, Merel!