Gennis Grace zegt sorry voor Jumbo-rel: "had tot tien moeten tellen"

Celebs door Elsemieke

Glennis Grace laat voor het eerst van zich horen sinds ze betrokken raakte bij een rel in de Jumbo. In een uitgebreide video op Instagram gaat de zangeres door het stof en biedt ze haar excuses aan. 

Glennis Grace biedt excuses aan voor Jumb-rel

Glennis Grace zegt sorry voor de rel waarbij ze in februari betrokken raakte in een Jumbo in Amsterdam. Ze vertelt verder dat haar zoon met een bebloed gezicht thuiskwam, waarna ze direct naar de supermarkt vertrok om verhaal te halen. “Om rust te creëren voor de betrokkenen heb ik me de afgelopen weken teruggetrokken en kan ik nog steeds niet inhoudelijk ingaan op de gebeurtenissen van 12 februari. Wel wil ik mijn oprechte excuses aanbieden aan iedereen die betrokken is geraakt bij wat er is gebeurd."

Leeuwin voor haar kind

Volgens Glennis Grace zijn de zaken "uit hun verband getrokken", maar ze had wel beter moeten nadenken. "Ik had tot tien moeten tellen in plaats van mij moeten laten leiden door primitief moederinstinct. Mijn zoon kwam thuis met een bebloed gezicht en het eerste wat naar boven kwam, was de leeuwin die ik ben voor mijn kind. Met mijn impulsieve gedrag ben ik verhaal gaan halen." Haar zoon zegt ze voorlopig "dichtbij en strak" te houden.

Elektronische sigaret

Glennis Grace werd in februari meegenomen door de politie nadat er een vechtpartij was ontstaan in een supermarkt waar zij bij betrokken zou zijn. De ruzie was ontstaan nadat de zoon van Glennis een elektronische sigaret had gebruikt. Daarna zouden de zangeres en wat vrienden van haar verhaal zijn gaan halen bij dezelfde supermarkt. De politie hield het stel drie dagen vast op verdenking van mishandeling en openlijke geweldpleging.

Foto: BrunoPress

Lees ook: Lil Kleine gaat aan zichzelf werken in Thailand: "heb mensen pijn gedaan"