Babynieuws: YouTuber en influencer Dee van der Zeeuw in verwachting

Celebs door Elsemieke

YouTuber Dee van der Zeeuw is in verwachting. Ze laat op Instagram weten dat ze samen met haar vriend Lars haar eerste kindje verwacht.

dee van der zeeuw zwanger

Vlogger Dee van der Zeeuw openhartig over 3 miskramen: 'ik wil de zwijgcultuur doorbreken'

Babynieuws: YouTuber en influencer Dee van der Zeeuw in verwachting 

Je kunt haar kennen als de ex van vlogger Enzo Knol, maar inmiddels heeft de 24-jarige Dee van der Zeeuw haar eigen fanbase op Instagram en YouTube. Met meer dan 1,4 miljoen volgers behoort ze tot een van de grootste influencers van Nederland. In een emotionele video deelde Dee eerder dit jaar dat ze maar liefst drie miskramen heeft gehad. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Ik weet dat wij niet de enige zijn, dus ik wil de zwijgcultuur doorbreken."

"Het is jullie zo gegund"

Inmiddels is Dee dus alsnog zwanger! De 24-jarige Van der Zeeuw deelt een foto van haar en haar vriend, waarop haar buik te zien is. "September 2022", staat bij de foto. Op de foto zien we de twee samen voor een spiegel staan en is het babybuikje van Dee al goed te zien. Iets waar haar volgers enorm enthousiast van worden. “OMGGG”, “Wat geweldig!!!” en “Gefeliciteerd schatten, het is jullie ZO gegund”, klinkt het in de comments. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Romy over haar optreden in De Bachelor 2022: "genânt om mezelf terug te zien"