Karel van Goldband openhartig over de roddels en drugsgebruik van Maan

Celebs door Zita

Karen Gerlach, zanger van Goldband en zangeres Maan de Steenwinkel hebben al een poos een relatie met elkaar. Als we hier iets over voorbij zien komen, lijkt het alsof ze dolgelukkig zijn met elkaar. Ze delen hier zelf niet veel over met de pers of op social media. Tot gisteren, want toen had Karel een interview met 3voor12, waarin hij openhartig vertelt over zijn relatie met Maan en over de roddels die afgelopen tijd rondgingen over de zangeres.

Lees ook: Huh?! Zangeres Maan neemt een vreemd besluit: wat zou dit betekenen?

Karel over Maan

In het interview met 3voor12 wordt aan Karel gevraagd wie zijn leven op een positieve manier beïnvloedt. Je raadt het waarschijnlijk al, maar dat is zijn vriendinnetje Maan. “Heel zoetig, maar ik wil toch mijn vriendin even naar voren schuiven”, zegt de zanger. Hij benoemt dat Maan één van de meest bijzondere mensen is die hij ooit heeft ontmoet. Ahw, cute!

Roddels over maandag

Afgelopen tijd gingen er behoorlijk wat roddels rond over de zangeres. Ze zou drugsverslaafd zijn en het zou niet goed met haar gaan. Dat bleek absoluut niet waar te zijn. Ze was vooral bezig met haar nieuwe muziek en ze focust zich op haar privéleven. Karel zegt hierover: “Ze krijgt veel negativiteit over zich heen: haar haar privéleven ligt onder een vergrootglas, er zijn allerlei roddels over met wie ze de lakens heeft gedeeld, over drugsgebruik, en eigenlijk is ze precies het tegenovergestelde van wat mensen zeggen. En toch sluit ze zich niet af van anderen."

Lees ook: Volgers van Maan herkennen haar niet: gaat ze Britney Spears achterna?

Veel liefde

Dat Karel en Maan hoteldebotel zijn, dat is wel duidelijk. Karel is niet alleen gek op Maan, maar ook op haar familie. “Ze geeft tien keer meer liefde dan ik, of ieder ander gemiddeld mens. Misschien voelt ze ergens ook de bewijsdrang om te laten zien dat ze niet is wie mensen denken dat ze is, maar het zit ook gewoon heel erg in haar familie. Echt de liefste familie ooit,” zegt hij.

Karel en Maan zijn als we het zo horen een hele goede match. Karel voegt er nog aan toe dat hij veel van haar leert, vooral op het gebied van goede communicatie. “Als ik bot doe of niet lekker in mijn vel zit, dan blijft zij altijd positief en heeft ze een luisterend oor. Daardoor is onze relatie zo sterk.”