Jeroen Rietbergen maakt comeback en componeert muziek voor Gooische Vrouwen

Celebs door Zita

Enkele weken geleden besloot het Openbaar Ministerie om de zaak rondom Jeroen Rietbergen te seponeren. Het OM besloot namelijk om hem niet te vervolgen voor verkrachting. Sinds de seponering van deze zaak, is Jeroen weer aan het werk en maakt hij nu al zijn comeback. Hij componeert namelijk de muziek voor het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen.

Jeroen Rietbergen comeback

Erik de Zwart, DJ en televisiepresentator, vertelt over de comeback van Jeroen aan weekblad Weekend. Erik kent Jeroen al jarenlang en vindt dat hij gewoon weer aan het werk kan. Volgens Erik schrijft Jeroen mooie muziek en is dat binnenkort al te horen. ‘Bij Gooische Vrouwen natuurlijk. Daar heeft hij alles voor gecomponeerd. Dus die comeback heeft hij alweer,” zegt hij.

Schuilnaam?

Ondanks dat Erik Jeroen adviseert om door te gaan met het maken van muziek, adviseert hij het wel om het onder een pseudoniem te doen. “Dan weet niemand meer dat hi jhet is. En waarom niet? Hij is toch een goede muzikant? Dan moet je gewoon onder een andere naam liedjes gaan maken,” zegt Erik.

Linda de Mol 

Ook was twee weken geleden te zien Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen te zien waren. Ze zagen er dolgelukkig uit, dus het lijkt erop dat de twee weer bij elkaar zijn. Voor Linda zal de seponering van de zaak genoeg reden en bewijs zijn dat Jeroen niks verkeerds heeft gedaan in haar ogen. Op een foto is te zien dat ze hun twee labrador uitlaten en ze zien er heel gelukkig uit samen. Linda wilde in ieder geval geen reactie geven op de geschoten afbeeldingen die verschenen op de cover van de Story. 

Lees ook: Liefde in de lucht: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen opnieuw herenigd

Zaak van Jeroen

Rietbergen was aangeklaagd wegens grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Tim Hofman maakte hier een reportage van bij BOOS, waar alle misstanden achter de schermen bij The Voice naar voren kwamen. Niet alleen Jeroen was aangeklaagd, ook Marco Borsato en Ali B werden aangeklaagd om dezelfde redenen.

Erik de Zwart kent al heel lang, als zelfs voordat hij met Linda de Mol was. Erik noemt Jeroen een ‘typische muzikant’, verwijzend naar het contaact dat hij had met andere dames. “Ja, dat had hij beter niet kunnen doen,” zegt Erik. Ook vind hij dat hij dit nooit in zo’n tv-programma had moeten doen.

Lees ook: Ali B en Jeroen Rietbergen worden door OM vervolgd voor zedendelicten The Voice