Oh, dear! Prins Harry komt naar Nederland deze zomer

Celebs door Redactie Ze.nl

Is dat even gezellig? Nog geen twee weken geleden stapten prins Harry en 'zijn' Meghan Markle in het huwelijksbootje, vandaag wordt bekend dat de twee naar Nederland komen! 

Harry meghan nederland

Zomer

Sinds Prins Harry en Meghan Markle hun trouwerij aankondigden zijn wereldwijd alle ogen op de Britse royals gericht en kunnen de twee geen poep of scheet laten zonder dat erover geschreven wordt in de pers. Dat betekent dat ook alle reisjes en uitstapjes breed uitgemeten worden in de media. En hoera, hoera - zo blijkt nu: ook Nederland is aan de beurt. In 2020 komen de Invictus Games, een internationaal sportevent, naar Nederland. Initiatiefnemer hiervan is niemand minder dan prins Harry en om er zeker van te zijn dat alles goed zal verlopen komt hij eind juli van dit jaar al naar ons land. Of Meghan daar ook bij is, dat weten we nog niet. 

Invictus Games

In 2020 vinden de Invictus Games plaats in Rotterdam en Den Haag, en zullen één week duren. Het evenement is in het leven geroepen voor militairen die in dienst gewond zijn geraakt. Harry was zelf ook een aantal jaar in dienst. 

Lees ook: Oh no: 'Huwelijksreis van Meghan en Harry is te gevaarlijk'