De exen van Johnny de Mol

Celebs door Redactie Ze.nl

Even alle exen op een rijtje. Je zou haast de tel kwijt raken met wie Johnny de Mol op de rode loper verscheen. ‘The one’ vinden ging bij de beroemdheid niet van een leien dakje. Van verliefdheid naar houden van én de break-up: deze vrouwen beleefden het.

Dit artikel is in december 2020 geüpdatet.

Lees ook: VIDEO: Het superromantische aanzoek van André Hazes en Monique

Johnny en Tatum Dagelet

Alweer een tijd geleden was Johnny met deze krullenbol: Tatum Dagelet. Kun je het je nog voorstellen? Dit alles speelde toen Tatum nog een brutale meid was. Good old times.

Johnny en Liesbeth Kamerling


De relatie tussen Johnny en Liesbeth ontstond op de set van GTST. De goedlachse blondine speelde destijds nog Daantje Mus, maar kroop na werktijd vrolijk naast Johnny op de bank. Hij verliet haar na een heftige relatie. De twee broekies zijn hier samen te zien.

Johnny en Chantal Janzen


Toen Johnny en Chantal hun relatie in 2004 beëindigden, werd al snel bekend dat hun relatie niet serieus te nemen was. Chantal omschreef het stel als twee kinderen in een speeltuin. Johnny was het jongetje dat alles durfde. Toch was het stel drie jaar bij elkaar.

Johnny en Kim Kennedie

Begin 2012 werd bekend dat Nederland weer een beroemd setje rijker was: Johnny was gevallen voor Kim Kennedie. Deze dochter van voormalig hotelmagnaat Hans Kennedie is zeker niet de minste: haar papa's vermogen wordt door Quote geschat op zo'n 20 à 25 miljoen euro. Johnny was dan ook van plan om voor zijn liefje naar New York te gaan verhuizen. Helaas hield deze relatie ook geen stand...

Johnny en Bridget Maasland


De relatie tussen deze twee showbizzmensen was waarschijnlijk de meest besproken relatie ooit. Maar het was dan ook een onverwacht setje. Johnny en Bridget waren net zo plotseling bij elkaar als dat ze uit elkaar gingen. Hun relatie ontstond in september 2010, toen het stel ineens wel heel vaak samen gespot werd. Na een relatie van een jaar kregen de twee ruzie op vakantie. Bridget ging eerder naar huis, Johnny reisde door naar Australië.

Johnny en Celine Prins

In april 2011 werd bekend dat Johnny een nieuwe liefde had: het prachtige model Celine Prins. Helaas was de liefde van korte duur, het stel zou diezelfde zomer alweer uit elkaar gegaan zijn.

Johnny en Josje Huisman


En toen kwam Josje. De K3-ster bleek als een blok gevallen te zijn voor Johnny de Mol. Ook bij deze relatie was de liefde van korte duur. Begin juni verscheen Josje snikkend op tv. De relatie was toen écht over. De reden? Johnny schijnt vreemdgegaan te zijn. Oh no...

Johnny en Shima Kaes

Shima en Johnny waren sinds 2014 een stel. Ze waren zelfs verloofd, maar gingen een jaar later ieder hun eigen weg. Nog steeds is het onduidelijk wat de breakup heeft veroorzaakt. Nu vijf jaar later wordt iedereen weer herinnerd aan de toemalige relatie van dit stel, including Johnny. Shima beschuldigt haar ex eerst via de media van mishandeling, maar heeft inmiddels aangifte poging tot doodslag gedaan. Ze beweert dat ze zwaar mishandeld is. De incidenten zouden in 2015 op Ibiza hebben geplaatsgevonden.

Johnny en Anouk van Schie

Good news! Sinds 2016 houdt de reeks op. Johnny is namelijk samen met Anouk. Je kunt haar herkennen van de meidengroep Kus. In 2018 zijn ze happily ever after getrouwd en samen hebben ze twee kinderen. Lief!

Lees ook: Jim Bakkum reageert op kritiek na Instagram-post met zijn oma

Beeld: Brunopress