Doodsoorzaak Cory Monteith bekend

Celebs door Vrouwen redactie

Afgelopen zaterdag is Glee-acteur Cory Monteith dood gevonden in zijn hotelkamer in Canada. Geruchten gingen dat het ging om een overdosis, maar de autopsie zou pas op maandag uitgevoerd worden. De resultaten zijn gisteren bekend gemaakt en hebben bevestigd dat Cory inderdaad overleden is aan een overdosis.

De acteur bleek een combinatie alcohol en heroïne te hebben gebruikt, die hem fataal werd. De autoriteiten zeggen dat er verder nog niks bekend kan worden gemaakt, maar dat het er nog steeds op lijkt dat de dood van Cory Monteith een tragisch ongeluk was. Een woordvoerder van het Vancouver Police Department vertelt dat Monteith alleen in zijn hotelkamer was toen hij stierf. Hij is de volgende dag gevonden door medewerkers van het hotel toen hij te laat was met uitchecken.

Het is een publiek geheim dat Corey een soort dubbelleven leidde: op de set van Glee was hij hardwerkend, clean en betrouwbaar, maar eenmaal thuis in Canada bleek hij terug te vallen in de met drugs en alcohol omgeven levensstijl die hij ook had voor zijn doorbraak als acteur.

Zijn vriendin Lea Michele, ook een actrice in de show Glee, heeft laten weten dat zij rouwt om de dood van haar vriend, samen met zijn familie. Zowel Lea als de cast van Glee was op de hoogte van Corey's gevoeligheid voor verslavingen en heeft hem altijd gesteund en aangemoedigd om clean te blijven. Poor girl...

Bron