Geen gelukkig nieuwjaar: Sylvie Meis en Wim Beelen maken einde aan hun relatie

Celebs door Jennifer

Het nieuwe jaar lijkt goed te beginnen voor presentatrice Sylvie Meis (45) en ondernemer Wim Beelen (48). Maar dat geluk blijkt van korte duur, want het koppel is alweer uit elkaar. Na enkele maanden verbreken de twee hun liefdesrelatie. Al blijven ze wél vrienden.

Sylvie Meis en Wim Beelen verbreken relatie

Als bekende Nederlander (en inmiddels ook flink bekend in Duitsland) staat het leven van Sylvie Meis altijd in de spotlights. Vooral over haar roerige liefdesleven wordt veelvuldig gepraat in de media. Vooral na de breuk met haar langdurige lover Rafael van der Vaart, waarmee ze zoontje Damiàn kreeg, kwam het nogal los. Sylvie is gekoppeld aan een hoop mannen. Echter leek haar liefdesleven nu even stabiel tijdens haar relatie met de 48-jarige ondernemer en Amsterdamse multimiljonair Wim Beelen. In oktober 2023 werd de relatie met Wim officieel bevestigd door Sylvie. Al leerden ze elkaar kennen in de zomer ervoor. "Zij wist niet eens wie ik was," zei Wim destijds aan Het Financieel Dagblad. Daarna dacht Wim continu aan haar en zij kennelijk ook aan hem.

Even gloort weer een mooie toekomst aan de horizon voor Sylvie. Ze luiden zelfs samen het nieuwe jaar in. Alleen is de relatie tussen Sylvie en Wim toch echt over en uit, zo bevestigt Wim aan RTL Boulevard. Daarbij laat hij wel weten, dat hij en Sylvie vrienden blijven. Hij noemt Sylvie ook "een superleuke, lieve, ongelofelijk slimme vrouw", maar: "Het leven dat zij leidt, is gewoon niet mijn leven."

Meer op Instagram

Vrienden blijven

Hoe dan ook verdwijnen ze dus niet helemaal uit elkaars leven. Sylvie en Wim blijven naar eigen zeggen vrienden. Alleen wil Wim liever zijn eigen leven leiden. Hij vindt zichzelf niet passen in het leven van Sylvie, dat de hele tijd in de spotlights staat. Hij blijft juist graag op de achtergrond. "Ik ben gewoon Wim en mijn leven is gewoon mijn leven," vertelt hij. "En dat gaat niet anders worden. Dan kun je wel iemand leuk vinden en doorgaan, maar dat heeft geen nut. Ik wil gewoon mijn leven leiden."

Sylvie is momenteel weer terug in Hamburg, waar ze een woning heeft. Dit zien we op haar meest recente Instagrampost. "Blij om terug te zijn," schrijft ze onder de foto. Op haar Instagram staan verder bijna geen foto's meer met Wim, op de foto van oud & nieuw na.

Meer op Instagram

Lees ook: Ingebroken bij Sylvie Meis: dieven nemen peperdure tassen met totale waarde van 800.000 euro mee