FOTO's: Dusty Taconis van Ex On The Beach deelt heftige beelden na zwaar ongeluk

Celebs door Elsemieke

Dusty Taconis viel in Ex On the Beach Double Dutch op vanwege zijn bijzondere uitspraken over vrouwen en over het aantal waarmee hij het bed heeft gedeeld. Al snel nadat de laatste aflevering te zien was, kreeg hij een heel heftig scooter ongeluk. Inmiddels gaat het beter met hem, maar hij deelt heftige foto's uit die tijd.

Lees ook: Brocarde (38) heeft seks met een geest: 'Hij heeft me ongelooflijke orgasmes bezorgd'

Dusty Taconis van Ex On The Beach deelt heftige foto's na zwaar ongeluk

Een half jaar geleden kreeg Dusty Taconis een zwaar ongeluk op zijn scooter. Na een strandfeestje ging het helemaal mis. De Ex on the Beach-realityster belandde in een kunstmatige coma en is eigenlijk nog steeds aan het herstellen van deze heftige verwondingen. Lang volgde hij revalidatie therapie om weer de oude te worden, want die verwondingen waren behoorlijk serieus.

dusty taconis

Grote littekens

Op Instagram laat Dusty tijdens een Question- & Answersessie enkele heftige foto’s zien die vlak na het zware ongeluk zijn genomen. Zo leverde de zware hersenopreatie die hij moest ondergaan hem een groot litteken op zijn hoofd. “Het is een grote klap geweest, maar iedereen moet blij zijn met elke dag weer wakker worden in het leven. Morgen is je namelijk niet beloofd”, schrijft hij er bij. Soms ‘loopt hij nog wel tegen dingen aan’ in zijn herstel, maar ‘een positieve mindset is de key’.

Foto: RTL, Instagam @ Dusty_taconis

Lees ook: FOTO: Imke van Ex On The Beach Double Dutch zet naam vriend in schaamstreek