Lifestyle / Celebs
Celebs

FOTO: Imke van Ex On The Beach Double Dutch zet naam vriend in schaamstreek

De deelnemers van Ex On The Beach zijn inmiddels heuse celebs geworden en komen regelmatig in het nieuws vanwege hun opvallende gedrag. Zo ook Imke Roose uit het recente seizoen van Ex On The Beach Double Dutch. Inmiddels heeft ze een vriend, maar ter ere van de relatie heeft ze wel een heel spicy tattoo laten zetten.

Lees ook: Bridget Schuurman wil geen 'milf' meer worden genoemd: "helemaal klaar mee"

FOTO: Imke van Ex On The Beach Double Dutch zet tattoo in schaamstreek

In Ex On The Beach Double Dutch had Imke het nog heel druk met Dusty Taconis - inderdaad: die van de 100 bedpartners - maar na het programma koos ze al snel voor een serieuze relatie. Vijf maanden geleden leerde ze haar vriend Jermaine de Vulder kennen, in de populaire club The Lakehouse. “Daarna is hij me vaak berichtjes gaan sturen. Eerst negeerde ik het wat, maar hij bleef moeite doen en uiteindelijk sloeg de vonk toch over." Al snel waren de twee erg serieus en leek het er zelfs even op dat ze gingen trouwen. Twee maanden later liet ze al tattoo van zijn initialen op de binnenkant van haar lip zetten. 

Spicy tattoo

Bij die tattoo op haar lip blijft het niet. Imke heeft nu namelijk ook een tattoo nabij haar schaamstreek laten zetten. Speciaal voor haar ‘lover & best friend’, schrijft Imke op Instagram.

Bron/foto: Instagram @ Imke_Roose, RTL

Lees ook: FOTO: Danny uit Ex On The Beach heeft een nieuwe vriendin