Monica Geuze is in love: "Ik heb weer een vriendje"

Celebs door Zita

Er gingen al enige tijd wat geruchten rond over Monica Geuze en haar nieuwe (geheime) lover. In de nieuwe podcast van Geuze en Gorgels deelt Monica dat ze een nieuwe relatie heeft. Hoe leuk!

Nieuwe vriend Monica Geuze

Monica was na haar break-up met haar ex Robbert Kroese heel verdrietig, wat natuurlijk super logisch is. Ze had het na deze break-up dan ook erg moeilijk en het duurde even voor ze weer openstond om te daten. Ook na haar relatie met voetballer Lars Veldwijk had zij het niet makkelijk. Zij gingen in 2019 uit elkaar. Nu deelt ze in de podcast samen die zij heeft met Kaj Gorgels dat ze een nieuwe relatie heeft. “Ik het weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt.” Dat zegt ze tegen Kaj in de podcast.  “Ik ben heel blij en dat is het”, voegt ze eraan toe.

Lees ook:

Prille relatie

Volgens Kaj heeft Monica nog niet heel lang een relatie met deze mysterieuze man. In de podcast zegt hij namelijk dat hij anderhalve week geleden pas hoorde over haar relatie. “Dus het is nog zo pril als de neten”, zegt Kaj. Monica gaf al vaker aan in de podcast dat zij openstond voor een nieuwe relatie. “"Het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven", zegt ze hierover.

Wie is het?

Wie haar nieuwe lover is deelt ze dus nog niet met ons. Wel gingen er hier en daar al geruchten rond over wie deze man is. Yvonne Coldeweijer deelde in haar story op Instagram dat ze met een jongen erg kleffig was tijdens een vlucht en dat ze nog van elkaar af konden blijven. Spionnen hebben haar toen gespot met voetballen James Lawrence. Of dit hem echt is, dat weten we dus (nog) niet. We wensen Monica in ieder geval heel veel geluk in de liefde.